A murit Sinéad O’Connor! Artista s-a stins din viață la 56 de ani, la 18 luni după ce și-a pierdut fiul

Ultima actualizare:

Este doliu în lumea muzicii! Sinead O'Connor a murit la vârsta de 56 de ani, potrivit The Irish Times! Până în acest moment nu se cunoaște cauza decesului, însă moartea sa vine după ce anul trecut, artista și-a pierdut fiul în vârstă de 17 ani.

sinead o'connor si fiul

Sinéad O'Connor a murit

Sinéad O'Connor s-a născut la 8 decembrie 1966 în Glenageary, comitatul Dublin, și a fost unul dintre cei cinci copii crescuți în religia romano-catolică. Adolescența sa a fost presărată cu momente tulbure, în care a furat din magazine și a absentat de la orele de curs, iar apoi a fost internată timp de 18 luni în azilul Magdalene. Acolo a început să își descopere dragostea pentru muzică și în 1984 l-a întâlnit pe Colm Farrelly, cu care a format o trupă numită Ton Ton Macoute.

Cântăreața irlandeză a devenit celebră după ce a făcut un cover sfâșietor al piesei Nothing Compares 2 U a lui Prince, în 1990, una dintre piesele deceniului. De asemenea, interpretarea sa a fost desemnată single-ul numărul unu în lume la Billboard Music Awards. În anul următor a primit un premiu Grammy pentru albumul său I Do Not Want What I Don't Have. De-a lungul carierei sale a lansat nu mai puțin de 10 albume. 

Artista și-a pierdut fiul de 17 ani

Artista irlandeză, în ianuarie 2022, și-a pierdut fiul în vârstă de 17 ani, despre care a spus că „a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi și este acum cu Dumnezeu".

În timp ce continua să jelească pierderea suferită, echipa de management a lui O'Connor a emis o declarație prin care a anunțat că își anulează toate concertele programate și că nu va mai concerta pentru restul anului.

„Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost să trăiesc fără el", a spus ea despre Shane, 17 ani, al cărui corp a fost găsit pe 7 ianuarie, la o zi după ce a dispărut de la supravegherea sinucigașilor într-un spital irlandez. Ultimul ei tweet, la începutul acestei luni, a fost un omagiu adus fiului ei: „De atunci trăiesc ca o creatură nocturnă strigoi. El a fost dragostea vieții mele, lampa sufletului meu. Eram un singur suflet în două jumătăți. A fost singura persoană care m-a iubit necondiționat. Sunt pierdută în bardo fără el.”  Lui O'Connor îi supraviețuiesc trei copii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net