Monica Davidescu și Aurelian Temișan, vestea momentului: "Începem anul cu o veste"

Ultima actualizare:

Monica Davidescu și Aurelian Temișan sunt în culmea fericirii. Începutul de an vine cu vești foarte bune pentru admiratorii îndrăgitului cuplu de actori. Ultima premieră a Companiei de teatru Concordia s-a dovedit a fi un succes fenomenal la public. Spectacolul „O noapte furtunoasă” de I. L. Caragiale în regia lui Alexandru Nagy s-a jucat cu sala plină, iar spectatorii au mai cerut noi reprezentații ale acestei piese de teatru.

Citește și: Divorțul anului - Monica Davidescu și Aurelian Temișan!

Conform unui comunicat transmis de Compania de teatru Concordia, se va adăuga o a doua reprezentație a piesei în care joacă Monica Davidescu și Aurelian Temișan, în ziua de 23 ianuarie 2023 de la ora 17.00, la cererea grupurilor de liceeni care au liber de la școală în ziua aceea. Reprezentația de la 19.30 este deja sold-out. Spectacolul se joacă la Teatrul Național București la sala Studio.

Vești bune despre Monica Davidescu și Aurelian Temișan

Spectacolul „O noapte furtunoasă” de I. L. Caragiale în regia lui Alexandru Nagy, se adresează în aceeași măsură copiilor de colegiu și liceu, care vor avea bucuria de a se întâlni cu actori tineri precum Radu Ștefan Bănică, Monica Odagiu, Cosmin Vijeu și Adrian Nartea, dar este dedicat deopotrivă și părinților și bunicilor care îi vor redescoperi în noi ipostaze pe actorii generației lor, precum Monica Davidescu, Aurelian Temișan și Ovidiu Cuncea.

Uite și: Monica Davidescu, gest superb pentru refugiaţii din Ucraina. Nu a uitat nici de animalele celor care fug din calea războiului

„Ziua de 23 este zi liberă și cum nu toată lumea pleacă din București, noi vom face ceea ce știm mai bine, jucăm cu bucurie un spectacol frumos, care dezleagă misterele Nopții Furtunoase într-un mod original, cu acțiuni noi și interpretări remarcabile.

Pariul regizorului cu sine însuși a fost câștigat așa cum s-a văzut la aplauzele și bucuria efervescentă de la avanpremieră și premieră”, se arată în comunicatul transmis de îndrăgita actriță Monica Davidescu, purtător de cuvânt al Companiei de teatru Concordia.

Iată și: Aurelian Temișan, dezvăluiri despre secretele carierei de artist veteran. Cum îl susține fiica sa Dora, pe platourile de filmare

Ce spectacole mai poți urmări în lunile următoare

Compania de teatru Concordia anunță și noi reprezentații ale spectacolelor: "Divorțul anului", în data de 28 ianuarie, la sala Dalles, ora 19.30, "Eu te cred, dar... tu mă minți", în data de 13 februarie, la sala Studio din Teatrul Național București, la ora 19.30. De asemenea, Aurelian Temișan va susține un nou concert "...de dragoste".

Îl vei putea admira pe îndrăgitul artist la Teatrul Național București, în data de 27 februarie, la ora 19.30. Va fi acompaniat de Orchestra Simfonică București și Cardinal Show Orchestra sub bagheta lui Andrei Tudor.

Vezi și: Poze rare de la nunta lui Aurelian Temișan cu Monica Davidescu! Radu Beligan și Marin Moraru le-au fost invitați!

Biletele pentru spectacole și concert se găsesc pe Bilet.ro, Mystage.ro si la casa de bilete a Teatrului Național București.

Începe și turneul piesei de teatru "O noapte furtunoasă". Vor fi spectacole la Constanța (29 ianuarie), Ploiești (30 ianuarie), Pitești (6 februarie) și Galați (28 februarie). Biletele se găsesc pe Ticketstore.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net