Vandici: «Îl duc pe Marica acasă la mama»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ilinca Vandici este atât de sigură pe relaţia cu fotbalistul Ciprian Marica încât, de Paşte, va face pasul cel mare şi îl va prezenta mamei sale. Ea vrea, prin acest gest, să le dea peste nas cârcotaşilor care susţin că relaţia lor este pe butuci.

S-au împăcat şi s-au despărţit de cel puţin zece ori în cele cinci luni de relaţie, însă totul este bine când se termină cu bine.

Pentru a spulbera zvonul că Marica este un bărbat liber, Vandici i-a făcut, de Paşte, program iubitului ei care activează ca fotbalist la echipa VfB Stuttgart din Germania.

„Nu am avut timp până acum să îl duc acasă, la Oradea. Dacă poate să plece din Germania, de Paşte, şi nu are antrenamente, mi-ar plăcea să îl duc acasă la mama mea. Dacă nu poate să plece, voi merge eu la el", a povestit Ilinca, pentru site-ul www.replicavedetelor.ro.

De altfel, Ilinca face „naveta" România - Germania ca să fie alături de iubitul ei. „Merg la el în fiecare weekend dacă nu sunt prinsă cu emisiunea. De regulă, mă duc săptămânal la Sttutgart. Dacă nu ajung, oricum vorbesc zilnic cu Ciprian la telefon", a mai spus blondina.

Chiar dacă despre fotbalişti se spune doar că sunt talentaţi, frumoşi şi plini de bani, iată că Ilinca a găsit, în Marica, excepţia de la regulă.

"Şi eu am avut tipologia fotbalistului prost, dar Ciprian nu este deloc aşa. Sincer, nici nu ştiam foarte multe lucruri despre el tocmai pentru că nu mă interesează fotbaliştii. Atunci când l-am cunoscut am avut o foarte mare şi plăcută surpriză. El a fost primul care m-a sunat şi m-a invitat în oraş. M-a uimit de la primele discuţii", şi-a ridicat ea în slăvi iubitul.

Mai mult, fotbalistul se descurcă, aşa cum susţine Ilinca, în mai multe limbi: „Este un bărbat foarte deştept. Cunoaşte peste cinci limbi străine, printre care engleza şi germana.Este crescut şi educat foarte bine şi îi place mai mult să citească decât să meargă în cluburi", spune vedeta, ferm convinsă că inteligenţa lui Marica a fost "detaliul" care a dat-o pe spate.

Mai citeşte:

Ilinca Vandici, poze sexy pentru Ciprian Marica!

Vandici, şi Marica te-a lăsat?

Ilinca Vandici, mireasă pentru 300 euro

Ilinca Vandici: «Marica m-a cucerit cu zâmbetul»

Ilinca Vandici l-a vindecat pe Marica

Ce spaimă pe Ilinca lui Marica!

Şi Gina Pistol a trecut prin patul lui Ciprian Marica

Şi Gina Pistol a trecut prin patul lui Ciprian Marica. Numai că fosta vedetă Playboy era mult prea afectată de despărţirea de libanezul Nicola, ca să se poată îndrăgosti de fotbalist.

simeon stalpnicul png

Chiar dacă Marica s-a străduit să-i facă Ginei toate poftele, relaţia lor n-a durat decât cinci luni.

Pentru a se consola cu acest eşec sentimental, fotbalistul s-a cuplat cu fotomodelul Doriana, pe care a dat-o uitării după ce a întâlnit-o pe Ilinca.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net