Ce spaimă pe Ilinca lui Marica!

Ultima actualizare:

Citeşte şi

Marica aduce victoria lui Stuttgart în meciul cu Freiburg - VIDEO

Ce fericită e Vandici după golul lui Marica!

Ilinca Vandici se oferă lui Marica

Vandici şi Marica, amor cu năbădăi

Vandici şi fosta lui Marica au dat nas în nas în club!

Toată presa, română şi germană, a lăudat revenirea lui Cipi pe lista marcatorilor, însă, nimeni nu ştie prin ce a trecut internaţionalul român. Mai mult, nimeni nu ştie ce spaimă a încercat proaspăta iubită a acestuia, Ilinca Vandici.

În minutul 25 al jocului, românul a căzut la pământ în urma unui duel cu un adversar. Acesta nu a ţinut cont de nimic şi de nimeni, "săpând" cu disperarea în căutarea balonului aflat între picioarele lui Marica.

Nu se ştie sigur dacă jucătorul de la Freiburg a vrut să se răzbune în vreun fel pe românul nostru, dar cert este că Cipi a tras un urlet serios în urmă intrării groaznice care l-a îndoit din plin.

image

image

image

image

Cu siguranţă Ilincăi Vandici i-a stat inima cu gândul că "bijuteriile" lui Ciprian ar fi avut de suferit, vedeta Antenei 2 fiind nelipsită de la meciurile iubitului ei, pe care-l urmăreşte din faţa televizorului.

Oare, Ilinca va avea curiozitatea de a vedea cum i s-a închis rana lui Ciprian?

Marica s-a răzbunat mai târziu pe adversarii lui, marcând în minutul 44 al partidei. Acesta a fost al doilea său gol înscris în campionat în actuala stagiune, în 12 partide. Internaţionalul român a bifat toate minutele.

Atacantul român a mai avut o ocazie mare de a puncta şi un gol anulat de arbitru pe motiv de joc periculos în faţa portarului.

Foto: Bild

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net