Cum s-a schimbat viaţa câştigătorilor de la «Dansez pentru tine»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ce înseamnă un vis? „Vreau să-mi văd copilul sănătos”. „Doamne, dă-i o şansă omului pe care-l iubesc”. Sau „tati, lupt să te salvez”.

Au sperat, au dansat, iar acum pot spune că lucruri la care abia îndrăzneau să spere s-au transformat în realitate. Cei opt câştigători de până acum de la „Dansez pentru tine" ne-au povestit ce s-a schimbat în viaţa lor.

După ce poveştile lor au impresionat o ţară-ntreagă, toţi spun, cu lacrimi în ochi, că au primit cel mai important dar: puterea de a merge mai departe.

„Le urăm noilor concurenţi să fie puternici şi să creadă până la sfârşit în şansa lor", ne-au spus cei mai norocoşi dansatori de până acum.

Citeşte despre actuala ediţie a emisiunii:

Cătălin Botezatu, prestaţie de excepţie, Doru şi Dragoş, condamnaţi la duel

Spătaru e plină de vânătăi şi şchiopătează!

Cum arată Andreea Spătaru nemachiată

8 secrete din spatele ringului de dans

Bote

a ajuns la spital cu umărul dislocat de la dans!       

Chin

la «Dansez»: «Ne-aţi rupt, avem febră şi cârcei!»

Ei sunt duşmani la «Dansez pentru tine»

Sandra Neacşu lucrează la «Dansez pentru tine»

În ringul visurilor, a fost declarată „regina" sezonului opt (2009). Sandra Neacşu a câştigat 60.000 de euro, bani datorită cărora tatăl ei va putea fi operat, iar fratele ei, Andrei, va putea fi tratat în Germania de epilepsia de care suferă.

„Experienţa de la concurs ne-a învăţat să fim uniţi. Privim viitorul cu alţi ochi", ne-a spus Sandra. Puţini ştiu că tânăra a fost cooptată în echipa de producţie a emisiunii. "Vreau să fac o impresie cât mai bună. Sunt fericită că nu m-am despărţit de familia de la «Dansez»".

Dani și-a deschis o firmă de grafică

Cel mai mult îşi doreşte să meargă. Daniel Boariu, tânărul din Arad a cărei iubită a dansat la ediţia din 2006 cu Victor Slav şi a câştigat marele premiu, crede că măcar - la figurat - i se poate îndeplini dorinţa.

simeon stalpnicul png

Dani are mai nou o afacere care-l face să uite de problemele de sănătate. Dana Stepan a impresionat pe toată lumea cu povestea de dragoste dintre ea şi Dani, la ediţia "Dansez pentru tine", de acum patru ani.

Cu cei 50.000 de euro, Dani s-a operat în China şi apoi a făcut câteva şedinte de laseroterapie în Franţa. Acum, Dani şi-a deschis un studio de grafică pe calculator.

"Am înfiinţat o firmă care sper în timp să-mi aducă independenţa financiară pentru a reîncepe recuperarea medicală. Stau zilnic câte 12-14 ore cu ochii în calculator, dar, pentru prima dată în viaţă, mă simt motivat", ne-a povestit Dani.

Florin și-a luat garsonieră

"N-am realizat mult timp ce importantă e o casă în viaţa a doi tineri aflaţi la început de drum. Acum ştiu şi sunt fericit".

Sunt cuvintele unui tânăr care nici nu îndrăznea să spere că va avea o şansă. A dansat împreună cu Andra şi a primit-o.

Florin Birică (20 de ani), câştigătorul primei ediţii a concursului "Dansez pentru tine" (2005), a făcut primii paşi într-o viaţă nouă: a "transformat" marele premiu într-o garsonieră, unde s-a mutat împreună cu prietena lui, Ana Maria.

Ştefănel și-a scos familia din sărăcie

Ştefănel Curugiu e puştiul care a uimit o ţară-ntreagă. Au dansat pentru el, în sezonul al cincilea (primăvara 2008), Andreea Bălan şi Petrişor Ruge şi au câştigat. Băiatul dintr-un sat uitat de lume e acum licean în Bucureşti, iar familia lui a redescoperit bucuriile vieţii.

simeon stalpnicul png

"Ne-am construit o casă, tata şi-a deschis un atelier de sudură, iar eu visez să devin cameraman", ne-a spus Ştefănel.

Darius a plecat în Anglia

Darius Belu a câştigat în primăvara lui 2009 concursul „Dansez pentru tine" concurând alături de Monica Irimia de la Cheeky Girls.

simeon stalpnicul png

În toamna anului trecut, tânărul de 20 de ani din Timişoara a plecat în Anglia, anunţând că urmează să lanseze un album cu cele două gemene.

Cu o parte din cei 60.000 de euro câştigaţi, el i-a luat o casă tatălui său, ajutându-şi astfel şi frăţiorul de patru ani să trăiască în condiţii mai bune.

Bunica lui a povestit însă că Darius a uitat să-şi ajute şi mama, aceasta plecând la muncă în Olanda.

Doina mai are un băieţel

"Viaţa mea s-a schimbat de la a plânge, la a spera şi reuşi". Acestea sunt cuvintele Doinei Ocu, frumoasa mămică deţinătoare a trofeului „dansez pentru tine", ediţia a treia (primăvara 2007).

Tânăra a luptat pentru ca fetiţa ei,Iris, diagnosticată cu autism, să poată face tratament.

„Fetiţa mea are acum şanse la o viaţă normală. Facem terapie şi sperăm că vom ajunge la o recuperare în proporţie cât mai mare".

Ce a mai apărut nou în viaţa ei? O minune de băieţel, care are acum un anişor, şi cu care Iris se înţelege de minune.

Andrei şi mama sa au casa mult visată

Şi-a cumpărat o casă şi a rezolvat astfel o problemă care îl chinuia şi pe el, şi pe mama lui, de şapte ani. Şansa lui Andrei Ştefan a fost sezonul al şaselea al emisiunii (toamna 2008). A câştigat şi şi-a împlinit visul.

simeon stalpnicul png

„E incredibil cum câteva săptămâni îţi pot schimba viaţa. Am învăţat multe şi despre dans, e o lume în care mi-ar plăcea să rămân", ne-a spus Andrei.

Recunoaşte că, după concurs, a devenit mult mai optimist şi a căpătat multă încredere în el însuşi. Ce-i sfătuieşte pe noii concurenţi? „Să fie puternici", e sfatul lui Andrei.

Soţul Cristinei şi-a recăpătat sănătatea

"Fără sănătate, nu poţi face nimic în viaţă. Soţul meu e acum vindecat".

Cristina Stoicescu a luptat, alături de Alex Velea şi a câştigat ediţia a patra a show-ului ProTV (toamna 2007).

George a fost operat în Germania de tumora care îi distrugea viaţa, iar tânărul cuplu speră acum că viaţa nu le va mai rezerva asemenea încercări teribile.

Bucurenci şi Todoruţ se vor duela săptămâna viitoare

Sezonul al nouălea al emisiunii «Dansez pentru tine» a debutat în forţă vineri seara, cu emoţii, lacrimi, muzică bună şi opt perechi care au dat tot ce au avut mai bun.

Totuşi, cele mai triste perechi au fost cele condamnate la primul duel: activistul ecologist de la Asociaţia MaiMultVerde, Dragoş Bucurenci, alături de partenera sa, Elena Geru, şi Doru Todoruţ, jumătatea trupei Deep Central, alături de Emanuela Oprişan.

Pe ei îi aşteaptă o săptămână grea, în care vor avea de repetat pe lângă dansurile din ediţia care a trecut şi unul dintre stilurile noi.

După aproape trei săptămâni în care au repetat zi de zi aproape opt ore, vestea duelului i-a afectat pe cei patru concurenţi, care s-au ambiţionat să se pregătească şi mai intens.

Pentru a vota echipa favorită, trimiteţi sms la 1276 cu textul Dragoş sau Doru.

Cătălin Botezatu, pe primul loc

Deşi toată seara a tremurat din cauza emoţiilor, designerul Cătălin Botezatu a reuşit să facă două dansuri spectaculoase care au impresionat juriul, ajungând, astfel, pe primul loc în clasament.

El a început să ţopăie de fericire şi să-şi îmbrăţişeze partenera, mai ales când a aflat că a primit şi o notă de zece.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net