Ei sunt duşmani la «Dansez pentru tine»

Ultima actualizare:

    Andreea şi Antonio vor dansa la PRO TV din 19 martie
Andreea şi Antonio vor dansa la PRO TV din 19 martie

Emisiunea va reveni la PRO TV pe 19 martie

Citeşte şi:Iată ce silicoane mari veţi vedea la «Dansez»!Andreea Spătaru, 1.800 € să-şi arate silicoanele la «Dansez»!Fetelor, aveţi noroc! Băieţii sunt praf la dans!

Andreea Spătaru (24 de ani) - Antonio Martins (29 de ani)

Blonda are alături un partener exotic, originar din Brazilia, cu o poveste de roman.

Părăsit de părinţi, Antonio a fost crescut de bunică, fiind nevoit să muncească de la 12 ani. Tânărul îşi înfruntă şi acum destinul şi locuieşte cu chirie, împreună cu soţia, copilul, cumnata lui şi familia acesteia, adică şapte suflete în două camere.

Marele vis al brazilianului e să ajungă în Brazilia şi să-şi revadă bunica, pe care n-a îmbrăţişat-o de mai bine de 10 ani.

Iuliana Luciu (23 de ani) - Grigore Moldovan (21 de ani)

Grigore e şi mamă, şi tată pentru frăţiorul său. Ambii părinţi au murit din cauza aceleiaşi boli cumplite, ciroza lichidă. Mama, acum 4 ani, iar tatăl acum 7 ani.

image

Bucureşteanul a luptat să obţină custodia fratelui său şi, după un proces îndelungat, a devenit tutore legal. E singurul care are grijă de micuţ, deşi mai are două surori.

Aceasta e povestea cumplită pentru care Iuliana Luciu trebuie să lupte în ring.

Ana Maria Ferentz (33 de ani) - Alexandru Gheciu (27 de ani)

Trei suflete are pe umeri Anamaria Ferenţ la "Dansez". Partenerul ei din Chişinău, Alexandru Gheciu, luptă pentru tatăl lui, chinuit de muncă şi de lipsuri, pentru fratele plecat printre străini şi pentru bunica foarte bolnavă.

image

Cea mai puternică motivaţie pentru Alex e însă visul mamei, răpusă de cancer în urmă cu 10 ani.

Diana Dumitrescu (27 de ani) - Adrian Stan (19 ani)

"Regina" telenovelelor de la Acasă TV, Diana Dumitrescu, dansează pentru visul lui Adrian din Arad, chinuit de divorţul părinţilor lui şi măcinat de vina că nu-şi poate ajuta verişorul autist.

image

Acum 4 ani, mama lui Adrian a plecat în Germania să strângă bani pentru familie. Anul trecut însă, a decis să rămână acolo, pentru că s-a îndrăgostit de alt bărbat, iar vestea a venit ca un trăsnet pentru Adrian şi tatăl lui.

"De când s-au despărţit părinţii mei, tata este tot timpul trist", a spus tănărul.

Dragoş Bucurenci (28 de ani) - Elena Geru (20 de ani)

Elena, originară din Râmnicu Sărat, vrea să lupte pentru oamenii care i-au schimbat cursul vieţii: părinţii adoptivi şi iubitul său.

Părinţilor le e recunoscătoare şi vrea să-i răsplătească pentru toate sacrificiile lor, iar iubitului îi e recunoscătoare pentru toate momentele grele în care i-a fost alături.

image

Visul Elenei e ca părinţii săi să temine casa în care stau şi să scape de datoriile acumulate. O ajută, cu determinare, partenerul ei din ring, Dragoş Bucurenci.

Doru Todoruţ (29 de ani) -Emanuela Oprişan (18 ani)

Emoţii mari în comuna Li­­păneşti (Prahova), de unde a plecat Emanuela pentru a lupta în paşi de dans la Bucureşti.

image

Ea vrea să le aducă un zâmbet mamei şi celor şase fraţi, care au dus o viaţă grea, într-o familie cu un tată mereu absent şi fără posibilităţi materiale.

Tânăra, ajutată în ring de Doru de la Deepcentral, vrea ca mama ei să se întoarcă din Italia, acolo unde a plecat la muncă.

Cătălin Moroşanu (28 de ani) - Magdalena Ciorobea (26 de ani)

Fiorosul Moroşanu dansează la Pro TV pentru visul Magdalenei din Râmnicu Vâlcea, o tânără marcată de multe greutăţi, umilinţe şi certuri, nevoită să crească singură o fetiţă de 4 ani.

image

De la terminarea facultăţii, Magdalena nu a reuşit să se angajeze şi este ajutată de mama şi de fratele ei, singurii care aduc un venit în casă.

Cătălin Botezatu (42 de ani) - Liuba Savitchi (25 de ani)

Bote s-a ales cu o parteneră superbă, dar copleşită de probleme. Liuba e din Chişinău, iar casa în care locuieşte cu fetiţa, cu mama şi cu fratele ei a trecut printr-un incendiu dezastruos în urmă cu doi ani.

image

În urgie a murit mătuşa Liubei şi au pierdut atunci toată agoniseala. Tânăra a fost nevoită să refacă locuinţa, având doar ajutorul mamei care e pensionară, fratele ei Dumitru fiind bolnav de schizofrenie.

Pentru ei luptă, cu toată puterea, frumoasa moldoveancă.

Mai citeşte:     Corina Caragea a refuzat  «Dansez pentru tine»     Flacăra va concura la «Dansez»?     Lesko, dorită la  «Dansez pentru tine»     Andreea nu vrea la «Dansez pentru tine» nici pentru 3.000 €     Lavinia, mai scumpă la «Dansez» decât la concerte!     Enache şi Vijelie, chemaţi la «Dansez pentru tine»!

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net