Sânziana a câştigat războiul sânilor, în club! FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ce e mai sexy decât o femeie bine dotată? Opt femei bine dotate! Iar dacă acestea şi-au mai şi „înscris" sânii la un concurs de măsurători, atunci, bărbaţii pot face deja temperatură. Aşa s-a întâmplat miercuri seara, în clubul Princess, unde opt femei s-au duelat în „dotări".

De când a slăbit, Roxana Ionescu, alias Mama Natură, e istorie. Sânii ei nu mai impresionează pe nimeni, locul întâi în topul celor mai sexy românce fiind deţinut, neoficial, de Sânziana Buruiană (25 de ani).

Iată că miercuri seara, acest titlu a devenit oficial, Sânzi fiind încoronată „regina sânilor naturali". La start s-au aliniat încă şapte frumuseţi autohtone, însă unele au fost eliminate în finală, din cauză că aveau silicoane.

Locul I, Sânziana - 93 cm

simeon stalpnicul png

După defilarea pe podiumul din clubul Princess din Regie, băieţii din public au decis cele trei finaliste: Sânziana Buruiană (93 cm), Carmen Vlad (90 cm) şi, surpriză, Andreea Tivadar (82 cm), deloc dotată la nivelul bustului.

Mai citeşte:

Sânziana Buruiană: «Am luat 10 la master»

Sânziana Buruiană şi-ar dori un fund mai bombat

Sânziana Buruiană: "Degeaba eşti frumoasă, dacă eşti proastă"

Sânziana

Buruiană: «Ştiu să fac doar omletă»

Sânziana

Buruiană vrea să se facă moderatoare TV! Crezi că are şanse?

Cea care le-a măsurat şi, implicit, a dat verdicul este Adelina Pestriţu, de alt­fel, şi ea posesoarea unei perechi de sâni naturali de toată frumuseţea.

„Mă onorează acest titlu şi sunt mândră de sânii mei, sută la sută naturali. Am avut ceva concurenţă, pentru că au fost multe fete superbe, dar, în sinea mea, aveam încredere că voi câştiga. Mi-a fost frică de Carmen, este una dintre cele mai ţâţoase fete, păcat de ea că s-a lăsat de modelling de când a devenit mămică", a declarat Sânziana pentru Click!

Locul II, Carmen - 90 cm

simeon stalpnicul png

Andreea Tivadar a ocupat conjunctural locul al treilea în topul celor mai frumoşi sâni, pe considerentul că nu are silicoane. De altfel, bărbaţii din public i-au strigat, în repetate rânduri, să facă o vizită la cabinetul medicului estetician pentru mărirea bustului.

Locul II, Andreea - 82 cm

simeon stalpnicul png

Vezi aici mai multe imagini!

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net