Sânziana Buruiană: «Ştiu să fac doar omletă»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Are suficiente atuuri: e frumoasa, sexy, descurcăreaţă, de ce ar trebui să fie şi bună gospodină? Sânziana Buruiană recunoaşte că nu se pricepe deloc la gătit, iar acest aspect nu a reprezentat un inconvenient în viaţa ei, până acum. Tot ce ştie să facă este o omletă.

Vedeta Tv Sânziana Buruiană se împarte între două case: cea a părinţilor şi cea a iubitului său, George. În prima locaţie, mama se ocupă de toată gospodăria, în cea de-a doua, se poate mândri cu un iubit foarte priceput la gătit.

Astfel, Sânziana "se lasă pe mâna lor", cum s-ar spune. "Ştiu să fac doar ciorbă de la plic şi omletă. Dar de cele mai multe ori mănânc în oraş", spune Sânziana.

E înnebunită după ciorbe, în fiecare zi mănâncă trei sau patru porţii. "Cred că sunt singurele alimente sănătoase pe care le consum. În rest, doar spaghete, shaorma, multă pâine, cola, fast-food. Salata nu îmi place pentru că îmi provoacă foame. Sunt foarte pofticioasă, nu mă pot abţine de la mâncare. Unde ar mai fi bucuria vieţii, dacă ar trebui să trăieşti doar cu un iaurt", se întreabă blonda. Cu toate acestea, nu ia în greutate.

"Nu sunt nici o slăbănoagă, pentru că mie îmi plac femeile cu forme. Dar sunt norocoasă că am un organism cu arderi rapide şi nu mă îngraş", adaugă Sânziana.

Chiar dacă nu îi place la cratiţă, a acceptat totuşi propunerea Click! de a găti omletă, singurul preparat pe care ştie să-l facă.

Îi place omleta cu ceapă prăjită

simeon stalpnicul png

«Sunt o pofticioasă»

Omleta pe care a făcut-o Sânziana conţine ceapă, şuncă şi brânză. Ceapa a fost rumenită în ulei, peste care a pus ouăle bătute, cu brânză şi şuncă. A condimentat-o bine şi, la sfârşit, a presărat puţin mărar, pentru decor. "A ieşit bine, deja mi s-a făcut poftă", a decretat Sânziana.

Mai citeşte:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net