Nevasta i-a scos hainele la uşă lui Cosmin Cernat!

Ultima actualizare:

Monica ştia de mult că iubitul ei Cosmin Cernat este un mare crai, dar i-a trecut cu vederea escapadele amoroase, convinsă fiind că până la urmă tot acasă se întoarce.

Monica Iagăr are două fetiţe cu Cernat. Iat-o aici alături de Ayana, de 7 ani

image

Un astfel de episod s-a mai consumat şi în urmă cu un an, când cei doi au mai trecut printr-o despărţire cu scandal, în stil italian.

Numai că, după doar două luni, lucrurile au reintrat pe făgaşul normal, iar el a revenit, spăşit, în căminul conjugal. De data aceasta însă, Monicăi i s-a umplut paharul, şi chiar nu mai este dispusă să îl ierte pe recidivist.

În momentul în care bănuielile ei, că acesta s-a îndrăgostit de frumoasa lui colegă Mădălina Moroşanu, s-au adeverit, fosta campioană europeană la săritura la înălţime l-a dat afară din casă.

Mai citeşte:

Cernat, te-a dat nevasta afară din casă?

Mădălina Moroşanu este cea care i-a sucit minţile lui Cosmin

image

Zilele trecute, la sosirea în căminul conjugal, Cosmin a rămas cu gura căscată. Femeia care i-a tolerat mai bine de zece ani aventurile i-a pus toate hăinuţele în peste 50 saci, la uşă, fiind hotărâtă să-l părăsească pentru totdeauna.

Ca să fie convinsă că va pleca, ea a plătit un şofer care să-l ajute pe Cosmin Cernat să-şi încarce bunurile. Gurile rele susţin că acesta s-ar fi mutat deja la Mădălina, în apartamentul ei din Cartierul Militari.

Colega sa de la departamentul Sport al postului Kanal D, Mădălina Moroşanu, a divorţat în vară de fiul celebrului om de televiziune Dumitru Moroşanu, considerat unul dintre cei mai buni producători tv.

Ea are, din căsătoria recent încheiată, un băieţel de 5 ani. După doar câteva zile de absenţă, Cosmin n-a mai suportat să stea departe de fetele sale, rămase în grija Monicăi, aşa că duminică a intrat pe furiş în casă, în absenţa Monicăi, pentru a le aduce cadouri de Moş Nicolae.

Acest truc însă nu va mai ţine pe viitor, căci iubita înşelată i-a găsit ac de cojoc.

Se zvoneşte că fosta mare sportivă a cerut deja un ordin de evacuare a lui Cosmin, din vila ei, în care locuiau împreună, precum şi custodia celor două fetiţe, Ayana (7 ani) şi Maya (9 luni).

Vandici şi Irina Radu i-au căzut şi ele în plasă?

Cosmin Cernat are mare priză la femei, fiind catalogat de acestea, drept un bărbat fermecător.

Surse din anturajul său ne-au spus că, în paralel cu relaţia pe care o avea cu Monica Iagăr, el s-a mai întâlnit şi cu alte femei.

Printre ele se numără Ilinca Vandici, dar şi fosta lui şefă Irina Radu. Dar au mai fost şi altele care nu se încadrau în categoria VIP, multe dintre ele posesoare de implanturi cu silicoane.

Anul trecut, Monica a dorit să-şi mărească şi ea artificial bustul, doar-doar îl va cuminţi pe tatăl copiilor săi, însă Cosmin i-a interzis să se opereze.

Ilinca Vandici

image

Irina Radu

image

Monica l-a alungat de acasă

Click! v-a prezentat pe 7 decembrie, în exclusivitate, detalii despre perioada grea prin care trec Cosmin Cernat şi iubita lui, campioana de sărituri, Monica Iagăr.

Apropiaţii cuplului susţin că atleta s-a săturat de infidelităţile partenerului de viaţă, care mai nou ar fi cuplat cu Mădălina Moroşanu, o colegă de la Kanal D.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net