Miresica Anda Adam îşi îndoapă nuntaşii cu lup de mare şi caviar

Ultima actualizare:

    Anda Adam şi Sorin Andrei  sunt împreună  de aproape nouă luni
Anda Adam şi Sorin Andrei sunt împreună de aproape nouă luni

Anda Adam (34 de ani) s-a iubit cinci ani cu Victor Slav, dar abia cu noul iubit, Sorin Andrei (29 de ani), i-a venit pofta de măritiş. Nunta va avea loc pe 7 iunie, la Complexul Vila 23 din Snagov, iar Click! vă prezintă meniul conceput de vestitul bucătar italian Antonio Passarelli.

Se anunţă chef de chef pe 7 iunie, iar toţi cei 400 de invitaţi la nunta Andei Adam vor avea parte de numeroase surprize, aşa că nu vor regreta banii pe care îi vor dărui mirilor, la sfârşitul chefului, în plic.

Click! a aflat că mesele vor geme de mâncare şi de băutură, meniul fiind în jur de 150 de euro. Iar programul artistic, organizat în cadrul Complexului de evenimente Vila 23, într-un cort imens, pe malul Lacului Snagov, va fi susţinut de artişti de calibru, prieteni cu miresica.

Nunta va avea loc  într-un cort, pe malul Lacului Snagov
Nunta va avea loc într-un cort, pe malul Lacului Snagov

Mesenii vor fi răsfăţaţi cu creme de brânzeturi, legume sotate, friptură de vită, viţel în sos de ton, pui cu lămâi verzi şi ghimbir, carne de porc şi mere Renette,  legume la grătar cu sos de mentă, canapele cu anghinare şi gorgonzola, dar şi file de lup de mare cu sos de citrice. Lupul de mare este un peşte asemănător cu bibanul, iar în supermarket costă 40 lei/kg.

Nici urmă însă de mici, sarmale, mămăliguţă sau purcel la proţap, aşa cum  se chefuieşte pe la nunţile româneşti. Dar, ţinând cont că naşii, omul de afaceri Nicu Gheară şi soţia lui, Mihaela, sunt plimbaţi prin lume, finii au ţinut morţiş să-i impresioneze. După miezul nopţii va fi adus şi tortul, marea surpriză pentru invitaţi.

Italianul Antonio Passarelli, şef la bucătărie

Antonio Passarelli
Antonio Passarelli

Anda Adam şi-a lăsat întreaga petrecere pe mâna bucătarului italian Antonio Passarelli (55 de ani), prietenul de suflet al lui Teo Trandafir. În meniu, el a inclus şi mâncăruri sofisticate:

  • Canapele cu somon şi caviar
  • Carpaccio de vită cu sos de trufe  şi parmezan
  • Lasagna cu sos Bolognese
  • Somon în sos de piersici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net