m.click.ro

top sombra

Botezul fetiţei lui Mihai Petre, lăsat pe mâna unor amatori

Mihai Petre si concurentii de la Master Chef (Sursa foto: Mediafax)

Mihai Petre si concurentii de la Master Chef (Sursa foto: Mediafax)

Concurenţii emisiunii MasterChef  de la PRO Tv au avut parte de cea dificilă sarcină de până acum. Împărţiţi în două echipe, ei au trebuit să pregătească meniul pentru botezul fetiţei lui Mihai Petre, care a avut loc în martie, emisiunea fiind înregistrată atunci. 


Însă lucrurile nu au mers prea bine şi cei trei juraţi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, nu au fost deloc mulţumiţi de prestaţia celor rămaşi în competiţie. Mâncarea nu a fost gata la timp.

"Vor oamenii de mâncare", a ţipat prezentatorul Răzvan Fodor la concurenţi.

Sorin Bontea a fost şi mai dur. "Dacă a ajuns Mihai Petre să vină să îmi spună că nu este în regulă, mă sui cu picioarele pe voi", le-a spus juratul după ce Mihai Petre a venit în bucătărie să se plîngă de calitatea mâncării.

Botezul, la care au fost aproape 200 de invitaţi printre care si vedete ca Andra, Pavel Bartoş, Ştefan Bănică şi Nicoleta Luciu, a avut loc la hotelul Howard Johnson, iar meniul a fost unul cu bucate alese, de cinci stele. Tensiunile din bucătărie nu s-au simţit printre petrecăreşti, cei invitaţi la petrecere nu au ţinut cont de greşelile bucătarilor amatori şi s-au distrat până în zori. Nicoleta Luciu a încis atmosfera cu melodiile ei, iar Pavel Bartoş l-a invitat pe Mihai Petre la o demonstraţie de dans latino.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Ai un pont, o fotografie sau o înregistrare video? Click.ro te premiază!
    widget anuntexpres.ro - 5 articole

    Trimite unui prieten!
    top down