Şoc! Iată în patul cui doarme Maria Dinulescu!

Ultima actualizare:

Face ce face şi Codin Maticiuc reuşeşte tot timpul să atragă atenţia asupra sa. Nici nu s-a despărţit bine de Anna Lesko, că a şi bifat câteva întâlniri cu fosta iubită, Alina Crişan.

Mai mult, acum se mândreşte cu o nouă parteneră oficială. Deşi deocamdată preferă întâlnirile incognito, Click! a aflat că misterioasa iubită a craiului de Dorobanţi e nimeni alta decât actriţa Maria Dinulescu.

Deşi, aparent, cei doi nu au nimic în comun, iar cârcotaşii nu le dau mai mult de câteva săptămâni împreună, apropiaţii susţin că Maria şi Codin se înţeleg de minune.

Ei s-au cunoscut vinerea trecută, în clubul Fratelli, unde, culmea, afaceristul stătea la masă cu Alina Crişan. Crezând că cei doi formează, din nou, un cuplu, Maria a fost reţinută şi, din ploliteţe, chiar a ocolit masa lui Codin, deşi şi-ar fi dorit cu ardoare să-l cunoască.

Naşa spirituală a celui mai nou şi, totodată, celui mai şocant cuplu din show-biz e nimeni alta decât Tania Budi. Amică apropiată a lui Maticiuc, frumoasa blondă ştia că între el şi Alina nu mai e nimic serios, astfel că s-a gândit să i-o prezinte pe Maria.

Şi, semn că Tania a avut mână bună, actriţa şi craiul de Dorobanţi aniversează joi o săptămână de la prima întâlnire.

Mai citeşte:

Codin, te-ai împăcat cu Alina Crişan?

Codin se crede prea tânăr pentru însurătoare

Tania Budi, curtată de Codin Maticiuc

Raluca Lăzăruţ, prea bună pentru Poponeţ?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net