Codin se crede prea tânăr pentru însurătoare

Ultima actualizare:

    Anna Lesko
Anna Lesko

Nu-şi vorbesc de două săptămâni, dar sunt mari şanse ca Lesko să revină pentru a treia oară în braţele iubitului ei, Codin Maticiuc. Apropiaţii lui susţin că el şi-ar dori să o ducă la altar pe solistă, numai că acum nu e pregătit să facă marele pas.

Lesko îşi doreşte cu ardoare, la cei 31 de ani ai săi, să se mărite, însă niciunul dintre iubiţii ei de până acum nu i-a cerut mâna.

Mai citeşte:Codin, de-asta n-o iei pe Anna de nevastă?Lesko s-a cuminţit! A renunţat la hainele trăsniteStilistul Click!: «Lesko se îmbracă bine de la second-hand»De ce Lesko refuză să-şi ajute sora să devină vedetă?

Relaţia de şapte ani cu Irinel Columbeanu nu s-a concretizat într-o căsnicie, iar cu Liviu Moreanu a terminat povestea de dragoste după doi ani, aflând cu suprindere că o înşela.

Nici Elan nu era pregătit de o nouă însurătoare, drept pentru care după doar două luni, fiecare şi-a văzut de drum.

Anna Lesko, femeie serioasă: nu mai poartă haine trăsnite

În ceea ce-l priveşte pe Codin, acesta se tot... codeşte, nenumăratele certuri punându-l pe gânduri. După ce Click! a dezvăluit ieri că acesta este motivul pentru care cei doi sunt certaţi de două săptămâni, Maticiuc rupe tăcerea:

„Este pentru prima dată când fac o declaraţie de presă. Nu este genul meu, dar o fac, pentru a clarifica anumite lucruri. În viaţă, oamenii se pot certa şi împăca, din nenumărate motive".

Întrebat însă de reporterii Click! dacă i-a cerut vreodată mâna basarabencei, acesta a tăcut mâlc. Apropiaţii lor susţin însă că Maticiuc se crede mult prea tânăr pentru a renunţa la statutul de burlac şi că la vârsta lui îl interesează mai mult distracţiile şi afacerile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net