Ce sâni vom vedea la «Dansez pentru tine»!

Ultima actualizare:

    Tania Budi are sânii naturali
Tania Budi are sânii naturali

Zeci de frumuseţi autohtone s-au perindat prin „ringul viselor" de la PRO TV, însă ediţia care va începe pe 23 octombrie le-a adunat pe cele mai dotate la capitolul bust.

Click! vă prezintă superlativele fiecărui concurent.

O bombă-sexy, o blondă fatală, o adolescentă zvăpăiată şi o soţie de miliardar ultramediatizată. Cu alte cuvinte, Andreea Mantea, Tania Budi, Alina Chinie şi Monica Columbeanu îşi vor folosi atât abilităţile de bune dansatoare, cât şi atuurile fizice pentru a impresiona membrii juriului şi a rezista cât mai mult la concursul „Dansez pentru tine".

Deşi, la prima vedere, cele patru rivale nu au multe lucruri în comun, iată că ele se vor întrece nu numai în paşi de dans, ci şi în mărimea bustului, care mai de care mai impresionant.

Două dintre ele, Andreea şi Monica, au apelat la măiestria chirurgului estetician, dar şi celelalte, Tania şi Alina, le suflă în ceafă, fiind dotate generos, de mama natură.

Fetele se remarcă şi la capitolul înălţime, Monica (1,79 m) şi Tania (1,71 m) făcând notă discordantă cu minionele Andreea (1.63) şi „veveriţa" Alina (1,58).

Iată că cele patru vedete satisfac gusturile tuturor bărbaţilor şi în ceea ce priveşte culoarea părului, căci avem în concurs atât o brunetă focoasă, cât şi o şatenă misterioasă, o blondă pasională şi o roşcată carismatică.

La capitolul vârstă, supremaţia o deţine Tania Budi (41 de ani), însă blonda arată şi se menţine cel puţin la fel de bine ca rivalele sale mult mai tinere, Andreea (23 de ani), Monica (22 de ani) şi Alina (19 ani).

Dacă, în ceea ce priveşte aspectul fizic, fiecare dintre cele patru concurente îşi poate găsi liniştită propriii fani, ele mai au o trăsătură comună, importantă pentru concurs: lipsa de experienţă într-ale dansurilor.

Şi băieţii au cu ce să se laude!

Un „crai", un fotomodel, un mulatru şi un manelist, băieţii de la „Dansez pentru tine" au fost şi ei aleşi pe sprânceană, pentru a satisface gusturile publicului feminin.

Liviu Vârciu, Radu Vâlcan, Kamara şi Jean de la Craiova vor lupta şi ei, în „ringul viselor", atât unul împotriva celuilalt, cât şi împotriva fetelor, pentru a rezista cât mai mult în concurs. Totuşi, Radu şi Liviu vor fi, cu siguranţă, în topul celor mai arătoşi concurenţi.

simeon stalpnicul png

Moni Columbeanu, Andreea Mantea şi Alina Chinie

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net