Lora ne dezvăluie secretul siluetei

Ultima actualizare:

    Foto: Sever Gheorghe
Foto: Sever Gheorghe

Nu ţine diete, nu se abţine de la mâncare, nici nu se omoară cu mersul la sală. Lora nu are nevoie de nimic din toate acestea pentru a-şi menţine silueta. Secretul ei constă în cântat şi dansat. La un singur concert reuşeşte să dea jos aproape două kilograme. Are nevoie doar de energie, iar pentru asta caută să aibă o alimentaţie sănătoasă.

„Pe scenă. Acolo e singurul loc unde reuşesc să transpir, inclusiv iarna transpir. A doua zi cântarul arată cu 2 kg mai puţin. În condiţiile în care am cam 3-4 concerte pe săptămână, vă imaginaţi că nu mai am nevoie de nicio dietă. La sală ar fi bine să pot merge mai des, m-ar ajuta să-mi cresc masa musculară, să-mi optimizez efortul fizic pe scenă. Numai că nu am timp”, mărturiseşte Lora.

simeon stalpnicul png

La acest stil de viaţă, îşi permite să mănânce tot ce simte nevoia. Are o singură regulă: cât îi e palma, atât trebuie să fie şi porţia de mâncare. „Am trei mese pe zi, în cantităţi rezonabile. Dimineaţa îmi fac cereale cu lapte vegetal sau două ouă fierte cu bacon pe plită, brânzică proaspătă, pâine prăjită, măsline şi legume. La prânz mănânc paste cu fructe de mare sau cu trufe, supă de peşte, muşchi de vită cu legume sau cu piure, ciulama de pui cu smântână... Seara – tot felul de supe: cu pui şi găluşte, cu tăieţei de casă, cu legume. Îmi plac mult supele”, mărturiseşte Lora. 


    Mai întâi a tocat  legumele şi a  pregătit ingredientele
Mai întâi a tocat legumele şi a pregătit ingredientele

De altfel, preferă mâncarea cât mai naturală, gătită în casă.


    A tras la tigaie  fructele de mare
A tras la tigaie fructele de mare

De fast-food s-a săturat până peste cap, sendvişurile din benzinării nu le mai suportă. „Multă vreme, când mergeam în turnee, opream să mâncăm la benzinării. Acolo găseam numai sendvişuri. Nu mă mai pot atinge de ele. Acum preferăm să plecăm de acasă cu o oră mai devreme, dar să ne oprim la un restaurant decent, pe drum. Fast-food-ul a fost o necesitate, nu o plăcere. Singura plăcere sunt cartofii prăjiţi, făcuţi de mine la ceaun”. 


    Totul a durat  10-15 minuteFotografii: Sever Gheorghe
Totul a durat 10-15 minuteFotografii: Sever Gheorghe

Gătitul nu se numără printre marile ei pasiuni. Mai ales că nu vrea să-i umbrească din faimă şi bucurie iubitului ei, Ionuţ, care găteşte cu mare plăcere. Ea se pricepe la reţetele care îi plac mult – paste cu fructe de mare, supe, pui cu smântână, salate. „Micul dejun îl pregătesc eu. Lui Ionuţ îi place să experimenteze şi să mă surprindă cu tot felul de bunătăţi. De multe ori gătim împreună. Îmi place în bucătărie, doar că nu am foarte mult timp. Mă bazez şi pe mama, care stă foarte aproape de noi şi ne aşteaptă cu mâncare gătită”, mai spune Lora. 

Asta e porţia perfectă de tagliatele cu fructe de mare

simeon stalpnicul png

Lora a gătit în bucătăria restaurantului Seva din Bucureşti reţeta ei preferată – paste cu fructe de mare. Sunt sănătoase, săţioase şi se fac uşor. A avut nevoie de: 80 g calamar, 80 g caracatiţă, doi creveţi (80 g), roşii cherry, o jumătate de ceapă roşie, sos pesto şi 80 g paste. A fiert mai întâi caracatiţa, după care a tras la tigaie fructele de mare, a adăugat roşiile şi ceapa. Între timp a fiert pastele, le-a scurs şi le-a adăugat în tigaie. A condimentat cu sare, piper şi sos pesto. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Carmen Brumă, o împătimită a sportului și a alimentației sănătoase
heidi klum cannes profimedia jpg
banner gabriela prisacariu otil png
adelina pestritu jpg
banner nicoleta nuca png
banner dana coteanu png
image jpeg
banner costin mărculescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net