Raluca Lăzăruţ stă de 6 ani în chirie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De şase ani, de când a venit în Bucureşti, Raluca Lăzăruţ a stat tot în chirii. Locuinţele pe care le-a contractat au fost, de fiecare dată, unele de lux, situate în zone centrale ale Capitalei. Acum, prezentatoarea tv locuieşte singură într-un apartament cu două camere pentru care plăteşte lunar 800 de euro.

Vrea să aibă acasă tot confortul, aşa că nu se uită la bani. Pentru că e din Deva şi familia ei a rămas acolo, Raluca Lăzăruţ stă cu chirie de şase ani, de când a venit în Bucureşti. A locuit, vreme îndelungată, pe Bd. Magheru. Îi place luxul, aşa că de pe Magheru nu se putea muta decât într-o locuinţă cu aceleaşi standarde.

Bruneta care prezintă emisiunea "Superbingo Metropolis" de la Antena 1 locuieşte, acum, într-un apartament cu două camere, foarte spaţios, situat într-un bloc de lux din zona Floreasca. Spune că s-a mutat aici din februarie anul trecut, că primul lucru care a impresionat-o a fost stilul minimalist şi că, deşi chiria e una „piperată", nu s-ar muta de aici în ruptul capului.

Într-un alt colţ din living, Raluca şi-a amenajat biroul. Aici petrece mult timp în faţa laptopului. Fotografiile cu prietenele ei dragi sunt aşezate la loc de cinste.

simeon stalpnicul png

"Am nişte vecini extraordinari, proprietarul e foarte de treabă şi sunt la doi paşi de job. E locuinţa ideală şi, cu toate că scot din buzunar lunar 800 de euro numai pentru chirie. Mă consider o norocoasă că am găsit un apartament pe gustul meu şi într-o zonă de lux. În plus, era complet mobilat, ceea ce m-a scutit de altă bătaie de cap", spune frumoasa brunetă. Fire pasionată de modă, Raluca poartă haine sexy chiar şi atunci când stă prin casă. Nici când am vizitat-o noi nu a făcut excepţie, doar e o fire foarte cochetă.

Faptul că stă singură nu o face să se plictisească. Nici nu ştie cum ar fi dacă ar împărţi casa cu cineva, nici nu şi-a pus problema, pentru că îi este foarte bine aşa... Întrucât e o fire extrem de meticuloasă şi ordonată, nu ai să găseşti niciodată dezordine în casa Ralucăi. Vedeta spune că la anul abia aşteaptă să-şi achiziţioneze o locuinţă frumoasă, în Bucureşti.

Citeşte şiRaluca Lăzăruţ şi-a părăsit iubitul spaniolS-au cuplat ca să nu fie singuri de Revelion!Raluca Lăzăruţ a tăiat moţul finuluiRaluca Lăzăruţ, prea bună pentru Poponeţ?Lăzăruţ cumpără haine pentru copiiRaluca Lăzăruţ şi-a aşteptat iubitul la aeroport Raluca Lăzăruţ îi duce mâncare iubituluiRaluca Lăzăruţ a plecat singură la NisaLăzăruţ: «Până la 31 de ani vreau să am doi copii frumoşi»Raluca Lăzăruţ locuieşte singură şi-i place!Lăzăruţ s-a întors la nepotul lui Brâncuşi

Holul

Pasionată de modă, Raluca are o adevărată colecţie de încălţări. Cea din imagine reprezintă doar o mică parte. Adoră cizmuliţele şi, ori de câte ori merge în străinătate, îşi achiziţionează noi şi noi perechi.

simeon stalpnicul png

Bucătăria

Bucătăria apartamentului e una în stil american. Raluca nu se omoară cu gătitul. Nici n-ar avea timp, pentru că e mereu "prinsă" cu filmările sau şedinţele foto. Dar spune că aici îşi face, zilnic, o cafea dimineaţa.

"La micul-dejun nu-mi lipseşte, niciodată, cafeaua. Nu mănânc dulciuri sau fructe la micul-dejun, deşi ştiu că fructele sunt sănătoase, dar prefer omleta, iaurturile cu cereale şi neapărat o cafea".

Baia

Baia e una spaţioasă. Cel mai mult timp petrece Raluca în faţa oglinzii, atunci când se machiază. Vedeta a ţinut să ne precizeze şi că e o mare devoratoare de produse cosmetice.

"Am tot soiul de creme, loţiuni, geluri de duş pe care nu apuc să le folosesc, căci văd altele care îmi plac şi mi le cumpăr şi pe acelea... Sunt o împătimită a produselor de acest tip", spune Raluca.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net