Raluca Lăzăruţ şi-a părăsit iubitul spaniol

Ultima actualizare:

Raluca Lăzăruţ nu-şi mai găseşte liniştea după despărţirea de Vlad, strănepotul sculptorului Constantin Brâncuşi, cu care a avut o relaţie amoroasă de patru ani.

Deşi era îndrăgostită-lulea de spaniolul Josep şi părea că, în sfârşit, şi-a întâlnit sufletul pereche, iată că Raluca s-a trezit din nou singură.

Mai citeşte:

S-au cuplat ca să nu fie singuri de Revelion!Raluca Lăzăruţ a tăiat moţul finuluiRaluca Lăzăruţ, prea bună pentru Poponeţ?Lăzăruţ cumpără haine pentru copiiRaluca Lăzăruţ şi-a aşteptat iubitul la aeroport Raluca Lăzăruţ îi duce mâncare iubituluiRaluca Lăzăruţ a plecat singură la NisaLăzăruţ: «Până la 31 de ani vreau să am doi copii frumoşi»Raluca Lăzăruţ locuieşte singură şi-i place!Lăzăruţ s-a întors la nepotul lui Brâncuşi

Cei doi s-au cunoscut la mijlocul lunii noiembrie, în cadrul unei petreceri private organizată într-un cunoscut club bucureştean, iar de atunci au fost aproape nedespărţiţi. La începutul lunii decembrie, spaniolul a fost plecat câteva zile din ţară, în interes de afaceri, iar vedeta Antena 1 l-a aşteptat cu sufletul la gură, fiind surprinşi la aeroport de fotoreporterii Click!.

Iată însă că marea iubire s-a sfârşit după doar o lună şi jumătate de relaţie, Raluca realizând că Josep nu este bărbatul cu care să aibă o relaţie statornică.

Cei doi şi-au spus adio în urmă cu două săptămâni, vedeta fiind singură în noaptea de Revelion. În trecut, Josep a avut o relaţie şi cu răsfăţata Maria Marinescu, însă iubirea lor n-a durat mai mult decât o ploaie de vară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net