A încercat să fie sexy, dar nu prea i-a ieşit! Cum a pozat o solistă de la noi

adora.jpg

adora thasos vacanta costum de baie
Adora a pozat în costum de baie, dar nu a stat în cea mai fericită poziţie
foto: arhiva personală

Ne-a obişnuit cu pictoriale fierbinţi, dar de data asta un detaliu i-a stricat imaginea! Adora (30 de ani) a încercat o fotografie la malul mării, dar deşi a pozat doar în costum de baie şi şi-a expus decolteul ameţitor, poziţia nu a avantajat-o deloc. Cântăreaţa, care în alte poze are un trup de sirenă, în fotografia cu pricina pare din cu totul alt film.

Album foto a făcut Adora de când se află în vacanţă, în Grecia!  Teodora Rusu, pe numele ei adevărat, a vizitat cele mai frumoase plaje de pe Insula Thasos şi le-a arătat fanilor pas cu pas pe unde a mers. Cântăreaţa a publicat imagini din concediul ei şi aşa cum era de aşteptat nu s-a sfiit să pozeze în costum de baie. Conştientă de atuurile sale fizice, artista şi-a expus formele cu generozitate, dar poziţia în care s-a pozat a trezit suspiciuni asupra taliei ei altă dată trasă prin inel, dar şi asupra abdomenului, în trecut perfect plat. 

Zoom
Aşa arăta cântăreaţa în pictorialele fierbinţi pe care le-a realizat de-a lungul timpului
foto: arhiva personală

Adora este cunoscută în România pentru muzica de club. Ea este interpreta pieselor „Up Now” şi „Sentimente evidente”, melodii cu care ridică petrecăreţii de la mese. 

 

Citește și