Iat-o la şmotru pe filipineza Prodancăi!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O cheamă Army (n.r. armată), are 40 de ani, nu măsoară mai mult de 1.60 m şi zâmbeşte nonstop. Ea este norocoasa care a ajuns în ograda Anamariei Prodan, fiind aleasă dintre cele 30 de aspirante la postul de bonă şi menajeră.

Anamaria îşi iubeşte cei trei copii ca pe ochii din cap, astfel că doar Army s-a ridicat la nivelul pretenţiilor sale.

"A fost foarte greu să mă hotărăsc. Toate cele 30 de candidate aveau o pregătire excelentă, însă Army m-a cucerit din prima. Faptul că are experienţă în acordarea primului ajutor la copii, în caz de înec sau de boli, a contat enorm. În plus, ştie foarte bine limba engleză, astfel că îi poate învăţa şi pe copii şi găteşte nemaipomenit. A absolvit liceul şi are şi nişte şcoli postliceale", o laudă sexy-impresara, mândră de alegerea ei.

Filipineza, sosită în ţară miercuri, şi-a intrat deja în pâine, acomodându-se rapid cu numeroasa familie Reghecampf.

Reporterii Click! au vizitat-o pe Army în vila Anamariei din Snagov şi cu greu s-au putut ţine după ea prin casă, căci asiatica parcă ar fi un titirez.

Acum ştergea praful, acum dădea cu mopul, apoi fugea la micuţul Laurenţiu jr, care a îndrăgit-o din prima clipă

Apoi se muta cu cârpa de şters în baie şi tot aşa.

"Sunt foarte încântată de Army, toată ziua roboteşte prin casă. Îi spun să mai stea locului şi să se odihnească, dar are o energie de invidiat, parcă nu oboseşte niciodată", ne-a mai spus vedeta.

Mai citeşte:

Prodanca: «Bona filipineză e şi pentru Reghe»

Menajerele vedetelor le ştiu secretele

simeon stalpnicul png

Îl va învăţa engleza pe micuţul Laurenţiu jr.

Unul dintre motivele pentru care Anamaria Prodan a vrut o bonă filipineză este de a-i învăţa pe copii mai uşor engleza. Sexy impresara este convinsă că Army îl va învăţa cuvinte noi pe micuţul Laurenţiu jr. (doi ani).

simeon stalpnicul png

"La început, probabil le va fi mai greu să se înţeleagă, dar în cele din urmă vor ajunge să vorbească bine engleza, împreună", ne-a spus vedeta.

Bona copiilor lui Moştenescu ia 470 €/ lună

Dragoş Moştenescu a apelat şi el la serviciile unei bone filipineze pentru a avea grijă de gemenele sale, Elena şi Ana, care au doar şase luni, dar şi de băiatul cel mare Luca, în vârstă de doi ani.

simeon stalpnicul png

Actorul a luat-o pe Amelia de la aceeaşi agenţie ca şi Rocsana Marcu, PCA (Perfect Conections Associates).

„Sunt foarte mulţumit de ea. Stă la mine în casă, i-am dat o cameră şi are o zi liberă pe săptămână.Salariul ei este de 470 de euro. Băiatul meu se conversează cu ea în limba engleză", a declarat Dragoş pentru Click!

Mai citeşte:

Dragoş Moştenescu: Asta e povestea fetiţei mele

Rocsana Marcu: «Filipinezii sunt muncitori şi cer salarii mici!»

Actriţa Rocsana Marcu şi-a lăsat şi ea fetiţa, pe Mayra (doi ani şi şase luni), pe mâinile unei bone filipineze: „Am apelat la o firmă care plasează asiatici în casele românilor, pentru că sunt foarte muncitori. Pe lângă asta, nu cer nici salarii foarte mari", ne-a declarat Rocsana. Asiatica Eden primeşte un salariu lunar de 500 de dolari.

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:

El nu vrea să recunoască copilul Rocsanei Marcu!

Nepoţii lui Ţiriac, crescuţi de o asiatică

Chiar şi miliardarul Ion Ţiriac a apelat la serviciile ieftine ale unei bone din Filipine, de parcă ar fi ajuns la fundul sacului.

simeon stalpnicul png

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe micuţa asiatică în timp ce îl plimba pe fiul Ilenei Lazariuc, Alexandru (doi ani), în parc. Femeia are grijă şi de Nicola ( 9 luni) nepotul cel mic al lui Ţiriac. Nici salariul ei nu "sare" de 500 de dolari.

Mai citeşte:

Ion Ţiriac: «Aş cumpăra tot Madridul»

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net