Fosta soţie a lui Mihai Constantinescu: «Suntem o familie!»

Ultima actualizare:

Mihai Constantinescu a văzut moartea cu ochii joia trecută, când a făcut preinfarct pe patul de spital, însă şi-a revenit spectaculos, astfel că, ieri după-amiază, medicii l-au externat.

Mai citeşte:

Femeile lui Constantinescu s-au evitat la spital

Mihai Constantinescu : «Medicii s-au chinuit să mă ţină în viaţă!»

Mihai Constantinescu, internat la Spitalul Floreasca

Deşi l-a părăsit în urmă cu 20 de ani, Mihaela, fosta soţie, a trecut peste resentimente şi s-a rugat neîncetat pentru sănătatea solistului.

Deşi acesta trăieşte de ani buni o poveste de dragoste cu solista Simona Secrier, Mihaela s-a comportat, zilele acestea, ca o soţie cu drepturi depline: „Are o relaţie cu fata asta, o respect, dar eu şi Mihai am fost căsătoriţi şi suntem, în continuare, o familie. Am fost foarte îngrijorată, dar e bine că totul s-a terminat cu bine. Dacă nu ajungea la spital, murea. E clar că Mihai are îngerul lui păzitor", a povestit Mihaela, pentru Click!

Din cauza problemelor cu inima, Mihai Constantinescu are un regim de viaţă sănătos, însă medicii i-au interzis să facă efort fizic, în perioada următoare.

Surprinzător, fosta soţie a artistului are un caniş în vârstă de 14 ani, care are aceleaşi probleme de sănătate ca şi solistul.

„Căţeluşul e bolnav de inimă. Zilele trecute, exact ca şi Mihai, s-a îmbolnăvit cu stomacul. A vomitat, i-am făcut perfuzii", ne-a mai spus Mihaela.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net