«Nu ne mai excităm de când ne-am pus silicoane»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au sâni voluptuoşi, dar nu mai simt mare lucru în pat! Loredana Chivu şi Mădălina Radu au avut surprize după ce şi-au pus mult-doritele silicoane: sânii nu se mai excitau ca înainte la  atingerile tandre ale iubiţilor.

Contrar aparenţelor, silicoanele nu aduc nici pe departe fericirea. Cel puţin nu în pat! Loredana Chivu şi Mădălina Radu au lăsat pudoarea la o parte şi au dezvăluit pentru Click! că, de când şi-au mărit busturile, nu mai simt plăcerea în aşternut ca înainte.

"Practic, sânii nu mai sunt aşa sensibili la atingere. Câteva luni bune după ce-ţi pui silicoane nu mai simţi absolut nimic, nu te mai exciţi. La primele silicoane, de abia după doi ani începuseră să-mi revină simţurile. Acum, de exemplu, la o săptămână după ce le-am schimbat, poţi să-mi pui şi un cercel în sfârc şi nu simt nici măcar durere!", a declarat Loredana Chivu. Fosta asistentă a lui Dan Capatos a suferit chiar săptămâna trecută o nouă intervenţie chirurgicală, ea fiind total nemulţumită de vechile implanturi.

"Am avut dureri groaznice a doua zi după operaţie. Eram transfigurată. Am avut şi sângerări masive, am crezut să mor, dar acum totul e bine. Luni merg să-mi scoată firele", ne-a mai spus Loredana.

La rândul ei, Mădălina Radu a întâmpinat şi ea aceleaşi probleme când şi-a mărit sânii. "Îmi amintesc că m-am speriat îngrozitor şi l-am sunat pe sexologul Bebe Mihăescu să-l întreb ce se întâmplă cu mine. El mi-a spus că e normal ca să nu simţi la fel plăcerea după ce îţi pui silicoane", ne-a declarat OTV-ista.

Mădălina Radu

simeon stalpnicul png

Lore, răsfăţată de fiul unui milionar din Sibiu

Nu a avut prea mare noroc pe plan profesional, însă în dragoste da. Loredana Chivu s-a cuplat din vara anului trecut cu Mircea Ureche, un tânăr de 24 de ani din Sibiu, fiul unuia dintre acţionarii celui mai mare grup de panificaţie din România.

Mai citeşte:

Şi-a mărit sânii la medicul acuzat de trafic de ovule!

Loredana Chivu: Ups, mi-a ieşit sânul din blană!

Loredana Chivu: «Îmi pun silicoane mari, că am ditamai fundul!»

Loredana Chivu a primit inel de logodnă de 2.000 €!

Loredana Chivu, refuzată de Bahmu la Kanal D!

Lore: «M-am îngrăşat cât o vacă»

După ce a plecat de la Capatos, Loredana s-a mutat la iubitul ei, la Sibiu,care o ţine în puf şi care i-a deschis mai nou şi un atelier de croitorie.

simeon stalpnicul png

Mădălina se iubeşte cu sosia lui Elan

Femeia care, în urmă cu doi ani la mare, l-a făcut să întoarcă capul după ea pe Elan Schwartzenberg, are acasă un iubit care seamănă leit cu fostul soţ al Mihaelei Rădulescu.

Citeşte şi:

OTV- ista fără chiloţi, furată de toate hainele!

«Otevista fără chiloţei» trece la cratiţă!

Cei doi sunt împreună de mai multă vreme şi se înţeleg de minune, dar vedeta OTV nu a vrut să ne dezvăluie numele lui.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net