OTV- ista fără chiloţi, furată de toate hainele!

Ultima actualizare:

    Mădălina a rămas fără  cămăşile şi blugii de  firmă aduse din Franţa
Mădălina a rămas fără cămăşile şi blugii de firmă aduse din Franţa

Huzur şi extravaganţă la Paris, lacrimi de ciudă la Bucureşti. Mădălina Radu a trecut de la extaz, la agonie, când a descoperit că hoţii i-au furat toate ţoalele de firmă cumpărate din Franţa.

Acum nu-i rămâne decât să caute un nou buget de shopping sau un domn generos.

Mădălina Radu, supranumită „OTV-ista" fără chiloţei, n-a apucat să se bucure prea mult de „recolta textilă" adusă din capitala Franţei. I-au rămas doar amintirile şi pozele făcute pe Champs Elizee, căci hoţii din România au avut grijă să-i adune, bucată cu bucată, hainele puse la uscat.

„Mi-am pus hainele la uscat afară, în curte, pentru că am spălat foarte mult. A doua zi, n-am mai găsit nimic acolo şi m-a luat cu leşin", s-a plâns Mădălina, a cărei pagubă se ridică la 4.000 de euro.

„Mi-au furat vreo 20 de cămăşi, toţi blugii mei de firmă, peste 10 bucăţi, bluze, tricouri, până şi slipii de la costumul de baie. M-au lăsat în fundu' gol pe criza asta. Va fi foarte dificil să acopăr toată paguba şi să-mi refac toată garderoba. Cele mai multe haine le cumpărasem de la Paris, le-am purtat o dată sau de două ori. Sunt foarte supărată", a declarat Mădălina Radu pentru Click!

Mai citeşte:

«Otevista fără chiloţei» trece la cratiţă!

image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net