Pe ea a înlocuit-o Elena Băsescu în patul lui Syda!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Elena Băsescu nu este singura femeie care l-a făcut pe Syda alias Bogdan Ionescu să-i pună inelul pe deget. Don Juan-ul de Dorobanţi a mai avut gânduri de căsătorie şi cu un manechin, frumoasa Elena Archiş, împreună cu care a locuit la Paris în aceeaşi casă în care stă acum şi fata cea mică a preşedintelui.

Atrasă în ultima vreme de băieţii de bani gata din Dorobanţi, Elena Băsescu pare să-şi fi găsit fericirea în braţele lui Bogdan Ionescu, cunoscut în cercurile mondene sub numele de Syda.

Chiar dacă acesta a cerut-o de nevastă la doar câteva luni de relaţie, Elena nu poate să treacă cu una cu două peste trecutul amoros impresionant al viitorului ei soţ, care are în palmares iubite celebre precum Lili Sandu sau Alexandra Dinu.

Revista Star dezvăluie însă că Elenei i-a atras atenţia în mod special manechinul Elena Archiş, femeia cu care Syda a avut o relaţie de patru ani şi a locuit în apartamentul de lux pe care acesta îl deţine la Paris şi unde acum se lăfăie fata cea mică a preşedintelui.

Mai mult, Elena are ceva motive să fie geloasă pe frumoasa brunetă cu atât mai mult cu cât Bogdan a fost chiar pe punctul de a se căsători şi cu ea, prietenii acestuia susţinând că modelul ar fi fost iubirea vieţii lui.

Din fericire pentru mezina lui Traian Băsescu, între cei doi foşti amorezi nu mai este cale de împăcare, mai ales că manechinul are deja un alt iubit.

Mai citeşte:EBa, o mână pe volan şi una pe mobilEBa se mută în FranţaEBa, bijuterii de două miliarde la nuntăEBa şi Syda au chefuit la ziua lui Codin!EBa şi SYDA, răsfăţ în boliziAu devenit vedete pe cârca altora!

Elena şi Bogdan au petrecut o vacanţă romantică, vara aceasta, în Beirut

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net