EBa se mută în Franţa

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Elena Băsescu vrea să se mute în Paris, alături de iubitul său Syda şi mai aproape de biroul de la Bruxelles. Tânăra şi-a adunat toate economiile şi este dispusă să cheltuie câteva sute de mii de euro pe un superb apartament în capitala Franţei.

Elena Băsescu vrea să înceapă o nouă viaţă, departe de România, după cum susţin apropiaţii acesteia.

Primul pas a fost deja făcut, mezina familiei prezidenţiale instalându-se într-un fotoliu al Parlamentului European. Şi cum drumurile Bucureşti-Bruxelles sunt destul de obositoare, aceasta a făcut demersurile necesare pentru a-şi cumpăra un apartament în oraşul iubirii.

Conform unor apropiaţi ai cuplului, Elena a văzut deja câteva apartamente şi s-ar fi hotărât asupra unuia care se află la doar câteva străzi distanţă de reşedinţa logodnicului său, Bogdan Ionescu, care locuieşte în metropolă de mai bine de 10 ani.

"Elena îşi doreşte foarte mult să se stabilească în Franţa şi vrea să schimbe casa din Primăverii cu un apartament în Paris.

"Din câte am înţeles de la ea este dispusă să investească câteva sute de mii de euro în noua sa locuinţă, deşi nu este una foarte centrală", ne-a povestit o persoană din anturajul Elenei.

Click! v-a prezentat,în exclusivitate,ştirea conform căreia Elena Băsescu urmează să se mărite cu Bogdan Ionescu, zis şi Syda.

simeon stalpnicul png

Cei doi au planuri de nuntă pentru vara anului viitor, iar Elena s-a gândit deja la rochia de mireasă şi la bijuteriile pe care urmează să le poarte

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net