Lavinia, mai scumpă la «Dansez» decât la concerte!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Lavinia reuşeşte cu brio să fenteze recesiunea şi iată că este la numai un pas să spună „da" invitaţiei la „Dansez pentru tine". Negociatoare înnăscută, solista doreşte ca Pro Tv să-i răsplătească notorietatea cu 1.500 de euro pe ediţie.

Citeşte şi

Lavinia a primit avansuri şi de la fete

Enache şi Vijelie, chemaţi la «Dansez pentru tine»!

Îşi vinde pantofii de la «Dansez pentru tine»

Tania Budi, repetentă la Actorie după «Dansez pentru tine»

Mereu sexy, provocatoare şi cu zece ani de experineţă în show-biz, Lavinia completează lista vedetelor dorite pentru cel de-al nouălea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine".

Focoasa brunetă a primit oferta în urmă cu două săptămâni şi se pare că ideea de a lupta în „competiţia viselor" îi surâde la maximum, mai ales că este familiarizată din plin cu mişcările scenice.

Cu un tarif de 1.200 de euro pentru un concert, în plină recesiune, Lavinia doreşte să-şi suplimenteze serios veniturile şi a emis pretenţii de ordin financiar şi în faţa producătorilor de la Pro Tv.

Potrivit unor surse din anturajul ei, solista îşi respectă buzunarul şi a cerut un onorariu de 1.500 de euro pentru fiecare ediţie a show-ului.

În cazul în care cele două părţi se vor pune de acord, contractul va fi semnat în prima jumătate a lunii februarie. Imediat după Mărţişor se va da startul antrenamentelor, în sălile de repetiţii de la Buftea, iar pe 19 martie va debuta show-ul, la Pro TV.

Şi ei sunt doriţi de PRO TV!

Click! a anunţat, în exclusivitate, săptămâna trecută, prime le două vedete chemate să participe la „Dansez pentru tine". Adrian Enache şi Vali Vijelie sunt doriţi cu ardoare în ring, însă nici unul dintre ei nu a spus „da" până acum.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net