Uite ce găteşte Diana Dumitrescu de Crăciun!

Ultima actualizare:

În cazul în care aveţi o pană de inspiraţie şi încă vă mai gândiţi cu ce îi veţi servi pe invitaţi, iată o idee din partea Dianei Dumitrescu, care se declaraă o gospodină amatoare. Asta nu pentru că nu s-ar pricepe, ci pentru că nu prea are timp să stea în bucătărie.

Iată reteţa prezentată de Diana pe ProTV Magazin:

Muşchiuleţ împănat cu usturoi şi bacon

Ingrediente: 1 kg muşchi de porc, 50 g bacon feliat, 2-3 căţei de usturoi, tăiaţi felii subţiri, 200 ml apă, 50 ml ulei, cimbru, rozmarin, frunze proaspete de salvie, sare şi piper măcinat.

Mod de preparare: Se crestează muşchiul, se împănează pe alocuri cu usturoi şi bacon şi se condimentează, după gust, cu sare, piper, cimbru, busuioc şi rozmarin. Carnea, astfel preparată, se pune într-o tavă cu frunze proaspete de salvie, în care se toarnă puţin ulei şi o jumătate de cană de apă şi se bagă în cuptorul încins. Iar pentru garnitură, e nevoie de 5-6 cartofi care, după ce au fost curăţaţi, se taie în bucăţi mai mari, se con­di­men­tează cu sare, piper şi rozmarin.

Se pun într-o tavă, se stropesc cu puţin ulei de măsline şi suc de roşii, se adaugă şi câteva frunze de rozmarin proas­pe­te şi se bagă în cuptorul încins. După 20 minute, garnitura este gata!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
cer rosu 1 jpg
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net