Dezamăgită că nu-și poate micșora stomacul, Ozana Barabancea își repară fața

ozana_2.jpg

ozana barabanceaOzana Barabancea a apelat la sfatul unui medic dermatologfoto: Antena 1
ozana barabancea, ozana barabancea operatie, micsorarea stomacului, si-a taiat stomacul, lifting facial, laser eufoton
de Tatiana Solomon

Ozana Barabancea nu se poate opera de stomac momentan, așa încât își satisface alte pretenții. Jurata de la ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a apelat la o tehnică modernă, pentru a-și ”repara” fața.

Ozana Barabancea (47 ani) a trecut prin numeroase transformări de-a lungul timpului, iar în ultima perioadă s-a tot confruntat cu problema kilogramelor în plus. Artista este tentată să-și micșoreze stomacul, însă îi este teamă.

ozana barabanceaZoomOzana nu are ”liber” la operația de micșorare a stomaculuifoto: Antena 1

 

”Mi-e frică de repercusiuni, de complicaţii… la primul rând de analize sunt ok, dar sunt la pragul diabetului”, a spus Ozana Barabancea la Antena Stars. Până se decide ce face cu intervenția chirurgicală, Ozana acordă o atenție specială întreținerii tenului. Nefiind adepta terapiilor invazive, la recomandarea medicului dermatolog Daniela Cățănaș, artista a ales cel mai nou tratament de lifting facial și de regenerare, cea cu Laser Eufoton.

ozana barabanceaZoomOzana Barabancea, alături de dr. Daniela Cățănașfoto: arhivă personală

 

“Laserul Eufoton este cel mai mic laser fracțional din lume care încorporează tehnologia fracțională lightscan. Tehnica folosită are efect imediat de ridicare a țesuturilor dar și un efect pe termen lung de regenerare fără reacțiile adverse ale tratamentului chirurghical. Procedeul durează 30 de minute iar efectele se mențin până la un an”, a declarat medicul.

Citește și