Cu ce meniu de fiţe şi-a delectat Raluca Bădulescu invitaţii! I-a trecut prin toate bucătăriile

Ultima actualizare:
Invitaţii nu s-au putut abţine şi au gustat din toate prăjiturile din candy-bar
Invitaţii nu s-au putut abţine şi au gustat din toate prăjiturile din candy-bar

Raluca Bădulescu a vrut o nuntă perfectă, căci a aşteptat aproape zece ani pentru a îmbrăca rochia de mireasă, duminică (4 septembrie). Jurata de la "Bravo, ai stil" a fost extrem de exigentă, iar pretenţiile ei au crescut direct proporţional cu timpul care s-a scurs până la marele moment. Meniul pentru cei 450 de invitaţi a fost foarte variat, căci blonda a vrut să împace pe toată lumea, de la cei mai pretenţioşi până la oaspeţii care preferă mâncărurile tradiţionale româneşti.

O nuntă în tonuri de alb şi auriu, în aer liber, cu muzică bună, miri prietenoşi şi un meniu de cinci stele. Aşa şi-au aşteptat Raluca Bădulescu şi Florin Stamin invitaţii la Bonton Palace. S-a muncit mult pentru organizarea evenimentului, dar invitaţii nu au găsit vreun cusur. Nici cei care de obicei strâmbă din nas la astfel de petreceri nu au avut ce să mai comenteze, atunci când pe mesele frumos decorate cu flori naturale au găsit meniul. Raluca Bădulescu şi-a răsfăţat la propriu invitaţii.

Iată ce a conţinut meniul ei:  

- ton roşu în susan, bruschete cu caviar si icre de somon, piept de gâscă afumat cu piure de cartofi şi prepeliţă, coşuleţ cu legume crocante şi parmesan, rondele din brânză de capră cu dulceaţă franţuzească de ceapă, tartine de legume cu creveţi crocanţi, salată caldă din piept de raţă şi legume asistice, tartar de somon cu dorada, avocado şi mango.

Aşa a arătat tortul mirilor, decorat în nuanţe de alb şi auriu
Aşa a arătat tortul mirilor, decorat în nuanţe de alb şi auriu

A urmat un colţ cu Sushi, dedicat iubitorilor de preparate asistice, dar nici amatorii de bucate tradiţionale nu au fost uitaţi. pentru ei mirii s-au pregătit ca la carte cu specialităţi tradiţionale româneşti din gospodăriile din Mărgininea Sibiului. Au fost făcute platouri cu muşchi ţigănesc, pastramă de porc, pastramă de curcan, cârnaţi de casă, telemea de oaie şi brânză veche de munte.


    Aşa a arătat tortul mirilor, decorat în nuanţe de alb şi auriu foto: arhiva personală
Aşa a arătat tortul mirilor, decorat în nuanţe de alb şi auriu foto: arhiva personală

La capitolul peşte, raluca a optat pentru rondea de sturion cu legume la grătar şi sos preparat după o reţetă secretă, dar acerut şi sarmale cu felii de mămăligă rumenite pe grătar pentru cei care adoră mâncărurile tradiţionale. După acest festin, ospătarii au servit miel la proţap, pulpă de porc lăsată la macerat, cârnaţi la grătar. Seara s-a încheiat cu un tort suflat cu aur cu cremă de şampanie şi zmeură proaspătă, servit alături de cea mai scumpă şampanie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net