Cristi Minculescu, operat din nou în secret, în Germania

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Solistul trupei Iris poate răsufla uşurat. Medicii din Germania s-au declarat mulţumiţi de evoluţia noului său ficat, în urma unei alte operaţii din primăvară. Solistul ar trebui să se odihnească mai mult, însă nu poate renunţa la concerte, muzica fiind viaţa lui.

Ani la rând, viaţa lui Cristi Minculescu a atârnat de un fir de aţă, fiind diagnosticat cu boala polichistică hepato-renală.

Cea care l-a salvat a fost chiar soţia lui, Rodica, care i-a donat, anul trecut, o parte din ficatul său. Iată, însă, că la nici un an de la intervenţia chirugicală, Cristi Minculescu este refăcut în totalitate.

     Mai citeşte:         Cristi Minculescu este cel mai bun artist al anului         Minculescu îi dedică soţiei concertele de pe 1 şi 8 Martie         Inna ameninţă legendele muzicii româneşti         Cristi Minculescu şi soţia sa, în străinătate până la primăvară         Cristi Minculescu, din nou în spital în Germania

Puţini ştiu însă că solistul trupei Iris a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, în primăvară, tot în Germania: "Nu a fost o operaţie complicată, însă nu este plăcut să ştii că vei fi tăiat din nou. Practic, lui Cristi i-a fost deschisă prima operaţie, pentru a vedea dacă totul este în ordine, aşezat aşa cum trebuie. Acum, trebuie să meargă la control din trei în trei luni în Germania. Nu are res­­tricţii alimentare, însă are interzis să pună gura pe alcool şi pe ţigări. De asemenea, trebuie să nu facă un efort fizic deosebit şi să doarmă suficient", a declarat Cosmin Nicoară, impresarul trupei Iris, în exclusivitate pentru Click!

Chiar dacă oboseşte destul de repede şi ar fi trebuit să stea mai mult în pat, Cristi Minculescu nu poate renunţa la muzică, aşa că şi-a reluat activitatea pe scenă: "Trupa Iris are trei concerte pe săptămână, iar de curând s-a întors dintr-un mini turneu în Finlanda. După mai bine de un an de la operaţie, Rodica se simte şi ea foarte bine, acum merge din nou la serviciu, iar lucrurile au intrat pe făgaşul lor normal", ne-a mărturisit Cosmin Nicoară.

O familie mai fericită ca niciodată

Gemenii Mădălina şi Bogdan (32 de ani), cei doi copii vitregi ai solistului, au fost tot timpul alături de Cristi, pe durata internării acestuia la clinica din Germania.

Deşi nu sunt fiii săi biologici, solistul trupei Iris este extrem de ataşat de cei doi, dovadă stând faptul că, atunci când Mădălina şi Bogdan au împlinit 18 ani, Cristi i-a înfiat, dându-le numele lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
(deschidere) Joe Biden & Mohammed Bin Salman (foto Getty Images)
image
image
image
image
image
image
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
Reteta socata jpeg
casa veche pixabay jpeg
train pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net