Ce apariție! Monica Anghel a atras toate privirile cu noua ei siluetă la un eveniment

monnicaaa.jpg

Monica Anghel, Gala Femeilor de succes, Silueta Monica Anghel,
Monica Anghel a slăbit și este mândră de silueta ei
Foto Sever Gheorghe

Monica Anghel a intrat în schimbări majore cu privire la aspectul ei. Aceasta a făcut furori la "Gala Femeilor de succes" din România. Vedeta a dezvăluit cum a reușit să slăbească 9 kilograme și cum își menține noua siluetă.

Monica Anghel și-a etalat noua siluetă la un eveniment monden care s-a desfășurat la un local din București unde au fost prezenți nume celebre precum Andreea Marin, Ozana Barabancea, Iulia Albu și mulți alții. 

Monica Anghel, Gala Femeilor de succes, Silueta Monica Anghel, Zoom
Monica Anghel a făcut furori la evenimentul monden
Foto Sever Gheorghe

Aceasta a declarat recent cum a reușit să slăbească și ce consumă ea pentru a avea această siluetă de invidiat. Deși, în trecut, vedeta a suferit mult, atât fizic cât și emoțional, își dorește să fie diferită și unică.

„Am slăbit 9 kg într-o lună şi jumătate. Am apelat la un doctor să mă ajute să slăbesc. I-am spus că visez tort, pâine, covrigi, bere, şi m-a întrebat dacă vreau să introduc aceste alimente în alimentaţie, dar i-am spus nu. ", a declarat Monica Anghel în cadrul unei emisiuni TV.

Aceasta mănânca multe legume care îi asigură vedetei o masă completă. ”Ardei gras roşu la masa de prânz şi ... nu doar atât. Am şi o branză light. Îmi iau pacheţel cu mine, trebuie sa mă hrănesc corespunzător când sunt plecată.” a mai mărturisit Monica Anghel.

Citește și