Catrinel Sandu, vedeta unui spot publicitar în America

Ultima actualizare:

Astfel, posterele cu vedeta Naţional TV au împânzit centrele comerciale din America.

Cu două săptămâni înainte să nască, Catrinel a participat la un casting cu 20 de graviduţe, pentru o reclamă la Bay Front Hospital.

Decizia comisiei a fost destul de fermă, Catrinel câştigându-le simpatia de la prima vedere. Chiar dacă a fost prima reclamă tv realizată în America, cu primele replici în engleză în faţa camerei de luat vederi, Catrinel s-a descurcat extrem de bine.

"Am lucrat cu Agenţia de publicitate din Tampa Spark. A fost o experienţă minunată şi nu am avut probleme, mai ales că am lucrat cu o echipă de profesionişti", a declarat Catrinel Sandu.

Proiectele în acest sens nu se vor opri în acest punct, deoarece agenţia i-a propus vedetei o colaborare începând din toamnă.

Pe tot parcursul sedinţei foto, care a durat trei ore, Catrinel i-a surprins pe cei prezenţi cu energia de care a dat dovadă, deşi urma să nască în două săptămâni.

Catrinel şi Gabriel Trifu nu se potrivesc fizic

Specialistul în bioritmuri Nicolae Uşurelu a analizat pentru Click! cum se "potrivesc" Catrinel Sandu şi Gabriel Trifu.

Cei doi întrunesc, pe bioritmul fizic, o compatibilitate de 13%, altfel spus, sunt permanent în contratimp.

Când unul este situat în extremul pozitiv, celălalt se găseşte la extremul negativ. Când Catrinel tranzitează zona de minus spre plus şi bioritmul lui Gabriel este în tranziţie dar cu semn opus, adică de la plus spre minus.

În mod paradoxal, la ei, prin intuiţie, atitudine şi comportament, starea bioritmică aparent defavorabilă este transformată în armonie. În acest cuplu funcţionează o interesantă „atracţie magnetică" a contrariilor, cu implicaţii benefice în toate aspectele planului fizic ale relaţiei, inclusiv pe latura erotică.

Îi ajută în mod deosebit cele 93 de procente pe compatibilitatea bioritmică emoţională, ce pot facilita comunicarea afectivă, altruismul şi tandreţea.

Procentul de 75% pe bioritmul intelectual le oferă o înţelegere reciprocă faţă de profesia şi preocupările fiecărui partener.

Ei ajung uşor la un consens în luarea deciziilor.

Compatibilitate

Fizică: 13%Emoţională: 93%Intelectuală: 75%

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net