Bianca Drăguşanu: «Îmi tatuez numele lui Botezatu pe mână!»

Ultima actualizare:

    Bianca Drăguşanu
Bianca Drăguşanu

Trei luni au trecut de când Bote i-a dat papucii Biancăi, dar telenovela continuă. Curtată de mulţi bărbaţi, blonda speră ca designerul să-i acorde şi cea de-a doua şansă şi, pentru a-i demonstra dragostea, a recurs la un gest disperat: îşi va tatua numele lui Cătălin pe mână.

Tumultuoasa poveste de dragoste dintre Bote şi Bianca Drăguşanu poate constitui cu lejeritate subiectul unui roman siropos şi savuros.

Deşi amândoi au depăşit momentul dureros al despărţirii, de la sfârşitul lunii martie, iată că Bianca nu a reuşit să-l scoată de la inimă pe designer şi încă visează la reconciliere: „Orice ar fi, Cătă rămâne în sufletul meu. Pot să mă mărit de 13 ori, să am trei copii, el rămâne bărbatul care mi-a schimbat viaţa. O să-l iubesc pentru totdeauna, el este o comoară în sufletul meu. Am avut foarte multe de învăţat de la el, dintre toţi iubiţii mei el a avut cele mai multe calităţi", a declarat blonda, pentru Click!

Şi, pentru a-i demonstra designerului că sentimentele ei nu-s doar vorbe-n vânt, Bianca a găsit metoda perfectă pentru a-şi striga, încă o dată, iubirea în public: „Îmi tatuez iniţialele numelui său pe mână. Încă nu m-am hotărât pe care dintre braţe, dar vreau să-i dovedesc tot ce înseamnă el pentru mine", ne-a mai spus asistenta lui Capatos.

Surprinzător, dar se pare că şi în cazul lui Bote timpul a reuşit să vindece rănile şi, deşi a criticat-o dur pe fosta sa iubită, el pare dispus să-i acorde o nouă şansă: „Dacă îşi tatuează numele meu, atunci acesta va fi primul pas spre împăcare", ne-a declarat Bote, vizibil impresionat de gestul pe care intenţionează să-l facă Bianca.

Citeşte şi:

Tatăl Biancăi: «Botezatu ar trebui să creadă în lacrimile fetei mele!»

Bianca: «Pe Botezatu îl ling eu, dacă-l prind» - VIDEO

A bătut-o Cătălin Botezatu pe Bianca?

Botezatu a împăcat-o pe Bianca cu o geantă de 7.000 de euro

Cătălin Botezatu: «Dacă o băteam, îi sărea botoxul din buze!»

Bianca Drăguşanu, ameninţată cu moartea de fostul iubit!

Botezatu: «Bianca e bolnavă mintal!»

Sfârşit de amor! Bianca Drăguşanu a leşinat şi a plâns din cauza lui Cătălin Botezatu! - VIDEO

Bianca și Cătălin s-au iubit opt luni!

Bianca și Bote se cunosc de mai bine de cinci ani, dar s-au cuplat vara trecută, pe Litoral. În primăvară au început să apară problemele, iar despărţirea a survenit în martie, când Bianca a fost surprinsă, în miez de noapte, în apartamentul lui Cristea.

simeon stalpnicul png

Ce a urmat, este un scenariu demn de o telenovelă: enervat la culme, designerul a dat buzna peste Bianca în casă şi a pălmuit-o, după care blonda, de stres şi supărare, a leşinat în direct, la emisiunea lui Capatos. În ultima perioadă, apele s-au mai liniştit, cei doi având acum o relaţie de amiciţie.

Bianca a leşinat în emisiunea lui Dan Capatos şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

simeon stalpnicul png

«Cristea încă nu m-a cucerit!»

Se văd noaptea pe furiş şi se întâlnesc chiar şi în străinătate, dar Bianca şi Adrian Cristea spun cu mâna pe inimă că nu au o relaţie. Blonda a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre încercările fotbalistului de a-i ajunge la inimă: „Sunt femeie şi îmi dau seama că e îndrăgostit de mine. Omul încearcă să mă cucerească, face orice. Dar eu nu sunt o femeie uşor de cucerit. Îmi trimite mesaje, îmi trimite flori, mă sună tot timpul să ieşim în oraş, încearcă să mă facă geloasă, spunându-mi că îl caută alte fete. E o joacă între noi şi recunosc că îmi place să fiu curtată. E un băiat timid, nu are curaj să facă gesturi îndrăzneţe", ne-a mărturisit Bianca.

simeon stalpnicul png

Contactat telefonic, Cristea a preferat să se abţină de la aprecieri referitor la cuvintele blondei: „Nu comentez", ne-a declarat fotbalistul.

Cristea şi Bianca şi-au făcut de cap în Spania - VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net