Bianca Drăguşanu, ameninţată cu moartea de fostul iubit!

Ultima actualizare:
Juventus şi Bayern, doar remiză albă la Munchen
Juventus şi Bayern, doar remiză albă la Munchen

Cătălin Botezatu nu-şi poate potoli furia pe fosta lui iubită Bianca Drăguşanu. Blonda a părăsit în grabă, vineri seară, Bucureştiul şi s-a refugiat la mama acasă, la Petroşani. Nervos din cale afară, designerul o ameninţă cu bătăia în caz va face greşeala să se întoarcă.

Ieri se iubeau, azi se ameninţă cu bătăia. Cătălin Botezatu nu poate uita umilinţa la care a fost supus de fosta iubită, Bianca Drăguşanu, prinsă de paparazzi la apartamentului fotbalistului Adrian Cristea.

Mai citeşte:

Botezatu: «Bianca e bolnavă mintal!»

Sfârşit de amor! Bianca Drăguşanu a leşinat şi a plâns din cauza lui Cătălin Botezatu! - VIDEO

Mutu şi Bianca şi-au făcut de cap la hotel

Cătălin Botezatu: "Am luat o pauză cu Bianca!"

Bianca Drăguşanu suge acadeaua în direct - VIDEO

E hotărât să-şi ducă până la capăt planul de răzbunare asupra blondei, bănuită de infidelitate.

După tot circul de joi seară, din emisiunea "Un show păcătos", când Bianca a leşinat şi a fost luată cu ambulanţa, blonda s-a speriat atât de tare de reacţia lui Botezatu, încât a plecat a doua zi val-vârtej din Bucureşti.

S-a refugiat la mama acasă, în Petroşani, pentru a scăpa de ameninţările fostului iubit, care a sfătuit-o încă de joi seară, prin sms-ul trimis lui Dan Capatos, să părăsească platoul emisiunii şi oraşul.


    Juventus şi Bayern, doar remiză albă la Munchen
Juventus şi Bayern, doar remiză albă la Munchen

Botezatu nu numai că nu este dispus s-o ierte pe Bianca, ci, mai mult, şi-a pus în gând s-o distrugă, ameninţând-o că, dacă va face imprudenţa să se întoarcă în apartamentul din Băneasa, care-i aparţine designerului, o va călca în picioare fără nici o milă.

"Bianca să stea la maică-sa acasă! Să nu se mai întoarcă, pentru că o omor. Ea ştie asta. Am fost şi după emisiunea lui Capatos la apartament să o bat, însă nu am mai găsit-o acasă. Fugise, probabil, de frică, în oraş. Am vorbit cu mama ei şi i-am zis să o ţină acasă, la Petroşani. Dacă face prostia să se întoarcă, nu răspund pentru faptele mele. O calc în picioare dacă o văd. Nu o mai ajut cu nimic, mi-am luat mâna de pe ea. Nu are ce să mai caute în apartamentul meu. Fără ajutorul meu, cei din modeling o vor sfârteca. E foarte orgolioasă, are o mândrie prostească, trece peste cadavre ca să se vadă în ziare. Dacă nu se potoleşte, toată lumea o s-o perceapă ca pe o femeie uşoară, nu ca pe una şmecheră, cum crede ea", a declarat Cătălin, în exclusivitate pentru Click!

Bote nu s-a putut concentra la dans

Ruptura de Bianca şi toată tevatura de joi seară l-a afectat pe Botezatu, care nu a mai reuşit să obţină aceleaşi note mari ca în prima săptămână la "Dansez pentru tine".

simeon stalpnicul png

Bote şi partenera lui, Liuba, au fost primii vinerea trecută, iar acum au ieşit de abia pe locul patru. "Mi-a sărit şi rotula chiar în timpul dansului. Nu mă simt prea bine, o să merg azi la control", ne-a spus designerul.

Mama Biancăi: «Sunt sigură că se vor împăca»

Contactată telefonic, Madi Drăguşanu, mama Biancăi, ne-a mărturisit că blonda este acasă şi se simte destul de bine.

simeon stalpnicul png

"Normal că Bianca a venit la mine, doar sunt mama ei! Unde era să se ducă? Am vorbit şi cu Cătălin. Acum este nervos, dar ei doi se iubesc, sunt sigură că o să se împace. Nu văd de ce Bianca nu s-ar întoarce la Bucureşti. Nu cred că a ameninţat-o Cătălin!".

3 lucruri pe care le-a pierdut

1. Apartamentul de lux din nordul Capitalei, care îi aparţine lui Bote.

2. Contractele în modă. Bote i-a promis că-i va tăia toate “crengile”.

3. Prietenia cu alte vedete. “Briliantul” Adrian Mutu a scos-o şi el, zilele acestea, din lista de prieteni de pe profilul pe care-l are pe pagina de Internet Facebook. Recent, ea a fost surprinsă în acelaşi hotel cu Adi Mutu.

Bianca primeşte îngrijiri după ce a leşinat la emisiunea lui Capatos

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net