Bianca Drăguşanu, la spital după o noapte cu Botezatu! VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În Bucureşti se tachinează întruna, la Mamaia nu se dezlipesc unul de celălalt. Bianca Drăguşanu şi Cătălin Botezatu au avut un weekend fierbinte pe Litoral, care a început însă în camera de hotel şi s-a încheiat la Spitalul de Urgenţă.

Distracţia a debutat vineri noaptea, în clubul Bamboo din Mamaia, acolo unde celebra solistă hip-hop Missy Elliott a făcut super-show, discoteca de fiţe fiind arhiplină. Bote şi Bianca au dansat lasciv, s-au pipăit în văzut tuturor, s-au sărutat şi au declarat, în stânga şi în dreapta, că ei pot fi şi prieteni, şi iubiţi şi amanţi.

După petrecere, cei doi şi-au încheiat noaptea romantic, în camera lui Cătălin de la Hotelul Vega, Bianca fiind cazată, împreună cu trei prietene, la Hotelul Regal.

Pe aceeaşi temă:

Semn de împăcare? Bote şi Bianca, împreună la concertul lui Missy Elliott - VIDEO

Fotoreporterii Click! i-au surprins la 5 dimineaţa, în timp ce se îndreptau, grăbiţi, spre cuibuşorul de nebunii. Numai ei ştiu ce au făcut acolo, însă Bianca s-a resimţit a doua zi şi a ajuns de la bal, la spital.

Noroc cu buna ei prietenă Lavinia, care a dus-o la Spitalul de Urgenţă din Constanţa, Bianca fiind pusă imediat pe perfuzii. I-au fost fatale căldura, dieta, orele puţine de somn, dar şi emoţiile pe care i le-a pricinuit noaptea fierbinte în compania lui Bote.

„Vineri, toată ziua, am mâncat doar două piersici, iar seara, la Bamboo mă simţeam deja foarte rău. Abia m-am ţinut pe picioare. M-am şi descălţat de câteva ori. Sâmbătă am leşinat, iar prietena mea m-a dus repede la Urgenţă", a declarat Bianca pentru Click!

Citeşte şi:

Bianca: «Dacă Bote se însoară, voi fi amanta lui toată viaţa»

Botezatu despre Bianca: «Am vrut să o calc în picioare»

Bianca Drăguşanu e o doamnă: "Cine nu mă înghite, să mă sugă!" - VIDEO

Tatuajul Biancăi pentru Botezatu nu este permanent

La 5 dimineaţa, după o noapte în club, Bianca s-a retras cu Bote în camera acestuia de la Hotelul Vega

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Bote: «Putem fi şi iubiţi, şi amanţi»

Click! v-a prezentat, în exclusivitate, în ediţia de sâmbătă, declaraţiile-şoc ale Biancăi Drăguşanu vizavi de relaţia ei cu Botezatu.

„Dacă se însoară, voi fi amanta lui toată viaţa. Ne potrivim perfect din toate punctele de vedere şi, la cât de nebună sunt, Bote nu se va plictisi niciodată de mine", spunea blonda.

Iată că şi designerului îi surâde ideea, din moment ce a făcut următoarea declaraţie pentru Antena 2. "Noi tot timpul suntem împreună. Putem fi şi prieteni, şi iubiţi, şi amanţi".

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net