Bianca: «Dacă Bote se însoară, voi fi amanta lui toată viaţa»

Ultima actualizare:
Ea e Bella Drăguşanu!
Ea e Bella Drăguşanu!

Împreună, au reuşit imposibilul şi i-au detronat pe Columbeni de pe primele pagini ale ziarelor. Bianca Drăguşanu şi Cătălin Botezatu sunt personajele unei telenovele spumoase, iar dezvăluirile pe care blonda ni le-a făcut recent ne-au convins că dragostea e oarbă.

Citeşte şi:

Botezatu, alintat «Prăjiturică»

Botezatu a recunoscut! S-a îndrăgostit de una dintre participantele de la "Burlacul" VIDEO

Bianca, iar roşcată pentru Botezatu?

S-au iubit, s-au despărţit în martie cu scandal, violenţe verbale şi fizice, iar de atunci se joacă de-a v-aţi ascunselea unul cu celălalt. Ba sunt împreună, ba nu, însă toate indiciile duc către o relaţie pasională, în care abundă gelozia şi un amor nebun.

În plus, emisiunea „Burlacul" (Antena 1), în care Cătălin Botezatu este asaltat de 22 de femei, a determinat-o pe Bianca Drăguşanu să pună piciorul în prag.

Ea s-a hotărât, în sfârşit, să facă lumină în ceea ce priveşte relaţia ei cu celebrul creator de modă şi şi-a deschis sufletul pentru cititorii Click!

„Sunt sigură că mulţi nu înţeleg ceea ce se întâmplă între noi, însă în dragoste nu există reguli şi nici logică. Doar cine a iubit cu patimă poate să-mi dea dreptate. Bote mi-a schimbat viaţa şi, de când l-am cunoscut, mi-am dat seama că este bărbatul perfect pentru mine. Suntem identici, vulcanici, pasionali, de aici şi toate scenele prin care am trecut. Vă asigur că dacă el se însoară, eu voi fi amanta lui toată viaţa. Ne potrivim perfect din toate punctele de vedere şi, la cât de nebună sunt, Bote nu se va plictisi niciodată de mine", a declarat Bianca, pentru Click!

În plus, asistenta lui Dan Capatos ne-a confirmat că designerul o vizitează des şi chiar şi-a lăsat în apartamentul ei lucruri indispensabile: periuţă de dinţi, chiloţi, papuci de casă.

Mai citeşte:

Botezatu a sărutat o pretendentă în direct!

Cătălin Botezatu a făcut 10 tinere să plângă!

Bianca Drăguşanu e o doamnă: "Cine nu mă înghite, să mă sugă!" - VIDEO

Tatuajul Biancăi pentru Botezatu nu este permanent

«Sunt nebună şi nu se va plictisi de mine»

"Cătălin vine la mine în apartament, noaptea, să mă întrebe dacă sunt bine şi să vadă dacă am mâncat ce mi-a lăsat el în frigider"

"Şi-a lăsat la mine acasă periuţa de dinţi, chiloţi şi papuci de casă. Mă susţine în continuare, iar dacă am nevoie de ceva, orice, îl sun şi mă ajută cât poate de repede"

"I-am lăsat în baie, la el acasă, revista Playboy în care am apărut eu, să nu cumva să se gândească la alte femei"

"I-am lipit pe oglinda din baie poze sexy cu mine. Când mă duc la el, verific să văd dacă sunt în acelaşi loc. Aşa mă conving că nu a adus femei în casă, pentru că le-ar fi dat jos"

Ea e Bella Drăguşanu!

Recent, Bianca a cumpărat o parteneră de joacă pentru răsfăţata Jolie (yorkshire-terrier), pe care a botezat-o Bella Drăguşanu. Puiuţul de bichon-toy are doar 2 luni şi a costat 1.000 de lei


    Ea e Bella Drăguşanu!
Ea e Bella Drăguşanu!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net