Viaţă de piţipoancă: Gina, un «iepuraş» cu multe ocupaţii

Ultima actualizare:

    Gina Pistol
Gina Pistol

Vedeta este prototipul fetei simple de la ţară, care a cunoscut succesul în Capitală după ce a pozat în „Playboy“. Gina Pistol (28 de ani) este model, prezintă emisiuni TV,  joacă în filme şi apare în reality-show-uri, deşi nu are o ocupaţie stabilă.

Le vedeţi pe stradă, în cluburi, la sălile de fitness. Unele sunt mai norocoase şi ajung peste noapte „vedete", statut pe care şi-l asumă ca pe o altă haină sclipitoare. Stilul lor de viaţă a devenit însă model pentru multe tinere care visează şi ele să intre sub umbrela generoasă a termenului piţipoancă sau, şi mai bine, să devină o piţipoancă celebră. Astăzi continuăm cu o altă vedetă de carton, una dintre „fetele-piţi" celebre în showbizul autohton.

Vedeta din Roşiorii de ­Vede a devenit cunoscută după ce a pozat în „Playboy". Înainte de a face acest pas care i-a schimbat viaţa, Gina a lucrat ca operator la un centru de copiere şi a fost vânzătoare la un magazin din oraşul natal. Ulterior, ea a venit la Bucureşti, unde a lucrat la o firmă de articole sportive.

Gina consideră că apariţia în paginile revistei pentru bărbaţi i-a fost de un real ajutor în carieră, dar susţine că meritul de a se menţine în continuare în atenţia publicului îi aparţine, pentru că „multe alte fete s-au pierdut".

Vezi şi:

Viaţă de piţipoancă: Adelina ex-Vârciu, rea da' bună!

Viaţă de piţipoancă: Andreea Tonciu, pupăza de la meteo

Viaţă de piţipoancă: Andreea Mantea, un „iepuraş“ cu ambiţie - FOTO

Deşi nu are o ocupaţie stabilă, Gina Pistol este o prezenţă constantă în tabloide prin prisma stilului ei de viaţă: are relaţii sentimentale tumultoase şi este implicată în diferite scandaluri. În plus, fără să facă nimic special, Gina vrea să creadă că se pricepe la multe: lucrează ca model, prezintă emisiuni TV, joacă în filme şi în seriale, este protagonistă de reality-show-uri şi serveşte drept imagine pentru diferite produse.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net