Viaţă de piţipoancă: Andreea Tonciu, pupăza de la meteo

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Viaţă de piţipoancă: Sânziana Buruiană, fata cu „HI-Q-ul foarte mare“

Viaţă de piţipoancă: Andreea Mantea, un „iepuraş“ cu ambiţie - FOTO

Le vedeţi pe stradă, în cluburi, la sălile de fitness. Unele sunt mai norocoase şi ajung peste noapte „vedete", statut pe care şi-l asumă ca pe o altă haină sclipitoare.

Stilul lor de viaţă a devenit însă model pentru multe tinere care visează şi ele să intre sub umbrela generoasă a termenului piţipoancă sau, şi mai bine, să devină o piţipoancă celebră. Astăzi continuăm cu o altă vedetă de carton, una dintre piţipoancele celebre ale showbizului autohton.

Spui vremea sau nu? Bine... ieşi afară! Ieşi, hai, ieşi! Fă paşi!", i-a spus în transmisiune directă Adriana Bahmuţeanu Andreei Tonciu (24 de ani), în aprilie anul trecut. Bruneta s-a certat cu regizorul de platou şi nu a vrut să mai prezinte buletinul meteo.

Potrivit declaraţiilor fostei ei şefe, la vremea aceea, Tonciu pierdea nopţile în cluburi de fiţe şi se certase cu întreaga echipă a emisiunii „La şuetă cu Bahmu".

Andreea şi-a manifestat preferinţa pentru un anumit gen de bărbaţi: fotbaliştii, fiind implicată, până acum, în relaţii cu Cristian Daminuţă, Cristi Pulhac şi Nicolae Mitea, iubitul actual. Acesta a declarat unui tabloid că Tonciu este sufletul lui pereche. Dar, cu toată predestinarea, „porumbeii" au avut ceva probleme în relaţie, inclusiv o despărţire care nu a durat foarte mult.

Tonciu: «Mitea e bolnav psihic!»

Nicolae Mitea: "Normal că Andreea Tonciu e sufletul meu pereche"

Tonciu este prietenă bună cu Sânziana Buruiană, cu care s-a şi sărutat odată în văzul lumii, în zona Dorobanţi, în apropierea unui paparazzo. După spusele blondei planturoase, şi ea, şi Tonciu sunt „pupeze", adică femei sexy, nici piţipoance, nici dive.Mama i-a pus silicoane

Andreea Tonciu şi mama ei au povestit amândouă la emisiunea lui Măruţă, „Happy Hour", cum tânăra bucureşteancă şi-a pus silicoane.

Nu-mi place cum s-a îmbrăcat Andreea, are rochia cam scurtă şi cam decoltată", se lamenta doamna Tonciu, ca o mamă grujulie, îngrijorată pentru imaginea pupilei.

Mama lui Tonciu: "Andreea a fost cuminte până a descoperit cluburile"

Îi pregăteşte iubitului ceafă de porc

Am zile când mă trezesc şi la ora 9.00. Alteori, eu şi iubitul meu (n.r. -  Nicolae Mitea) stăm în pat până pe la 11.00 - 12.00. Dup-aia, ieşim şi mâncăm ceva în oraş, apoi fie mergem la părinţi, fie, dacă el are antrenamente, eu îmi văd de treburile mele. Ori merg la o emisiune, ori la sală, ori la coafor sau la o unghie ceva... ", spune Andreea Tonciu.

Acum, programul meu e un pic altfel, că dau licenţa şi am examene. Cu prietenele nu ies, doar cu iubitul. Seara stăm în casă şi ne uităm la televizor. Câteodată îi mai gătesc piept de pui cu cartofi prăjiţi sau ceafă de porc. Ne culcăm după emisiunea lui Capatos, la care ne uităm aproape în fiecare seară".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net