Vârciu către Adelina: «Ce faci, iubi?»

Ultima actualizare:

Până în urmă cu două luni, Adelina şi Liviu Vârciu formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Astăzi, cei doi îşi spun adio în sala de judecată a sectorului 3, acolo unde are loc divorţul dintre cei doi soţi.

Mai citeşte:

Adelina Vârciu la «Observator»: «Modelul meu e Mihaela Rădulescu»

Vârciu, în pat cu mama fetiţei sale

Liviu: "Dacă eram bogat, Adelina era lângă mine acum!"

Liviu Vârciu: «Cristina Roman nu seamănă cu Adelina»

Adelina Vârciu "sare la gâtul" sosiei sale

Liviu

Vârciu: «Vreau să o fac pe sosia Adelinei să se îndrăgostească de mine» - VIDEO

Adelina Vârciu: „Liviu nu mai înseamnă nimic pentru mine”

Ei lasă în urmă multe amintiri frumoase, dar şi momente dureroase, care au făcut ca mariajul lor să se termine. Dacă până acum şi-au aruncat cuvinte grele, au dat vina unul pe celălalt pentru căsnicia ratată şi nu şi-au mai vorbit deloc, acum, Adelina şi Liviu par să fi revenit la sentimente mai bune şi nu exclud posibilitatea de a rămâne amici.

Cei doi soţi au dat unul peste celălalt, vineri seara, la petrecerea organizată la Rin Grand Hotel. Nu s-au ignorat, aşa cum se aştepta toată lumea, ci şi-au vorbit amabil, preţ de câteva minute. Cel care a făcut primul pas a fost Liviu. Actorul a mers la masa frumoasei brunete, a sărutat-o pe obraz şi a întrebat-o, cu nonşalanţă: „Ce faci, iubi?".

Uimită de faptul că soţul său nu a renunţat încă la forma de exprimare cu care a alintat-o timp de un an şi jumătate, Adelina s-a blocat şi i-a răspuns sec: „Bine, tu ce faci?".

Ea a mai zăbovit câteva minute la eveniment şi, incomodată de prezenţa soţului său chiar la masa de lângă ea, asistenta lui Mihai Morar la „Răi. da' Buni" (Antena 2) a preferat să plece de la eveniment.

Întâlnirea i-a făcut pe cei doi să tresare, semn că încă mai au sentimente puternice unul pentru celălalt: „În ciuda a tot ce a fost, nu îi port ranchiună. Liviu a fost bărbatul vieţii mele, l-am iubit enorm şi o să rămână mereu undeva în sufletul meu. Am învăţat că în viaţă este civilizat şi uman să laşi loc de bună ziua", a spus Adelina, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net