Liviu Vârciu: «Vreau să o fac pe sosia Adelinei să se îndrăgostească de mine» - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cântăreţul vrea să i-o plătească fostei partenere ieşind în oraş cu Cristina Roman, un manechin ce seamănă izbitor cu fosta sa soţie, pentru a-şi testa talentul de cuceritor.

"O voi suna pe Cristina Roman pentru că vreau să ies la un suc cu ea. Să văd cum e când o iau de la început într-o relaţie. Vreau să văd dacă mai sunt capabil să fac pe cineva să se îndrăgostească de mine", a declarat Liviu Vârciu pentru "Poveştiri Adevărate" de la Acasă TV.

Adelina şi sosia sa au intrat recent într-un conflict, la o prezentare de body painting. Cristina susţine că Adelina a fost deranjată de prezenţa sa în acel show, afirmând sus şi tare că ea este unică.

"Eu nu mă prezint ca sosia Adelinei, am câştigat Miss Hostess 2010 şi am luat premiul de popularitate în Croaţia la Miss Hostess International. Am ceva la activ. Nu m-au găsit la un colţ de bloc şi nu lucrăm pe acelaşi domeniu pentru că nu vreau să ajung asistentă la o emisiune TV. Nu trebuia s-o afecteze aşa de tare şi s-o ia aşa personal. Momentul era anunţat, a existat şi un afiş cu noi două, aceasta era tema prezentării", a declarat Cristina Roman, în emisiunea "Acces Direct".

Cristina Roman (stânga) şi Adelina Vârciu (dreapta):

simeon stalpnicul png

"Adelina îi datorează totul lui Liviu Vârciu"

"Adelina fără Vârciu nu înseamnă mare lucru. Îi datorează totul. Datorită lui Liviu are prezentări acum", mai spus manechinul.

Şi Liviu este de părere că mariajul Adelinei cu el a propulsat-o în showbiz-ul românesc.

"Eu mă bucur că a ajutat-o! Ia uitaţi ce...Şut în fund un pas înainte. Uitaţi ce bine i-a prins căsnicia cu Liviu Vârciu, ce bine îi merge în carieră! Sper să îi vină mintea la cap şi să nu mai vorbească despre relaţia noastră", a mai spus el la "Poveştiri Adevărate".

Cine e misterioasa brunetă din viaţa lui Liviu?

Liviu Vârciu a mărturisit că tânăra brunetă, fotografiată recent alături de el la intrarea în blocul în care a locuit cu Adelina, este bună prietenă a sa, pe care nu o mai văzuse de doi ani.

"Ea a venit în Bucureşti pentru că are probleme cu tatăl ei, este internat în spital. Şi a venit să mai povestim puţin. Eu vreau să deschid un club şi ea lucrând în domeniu, stând foarte mult în cluburi şi având atâtea idei, a venit să mă ajute un pic la treabă", a declarat cântăreţul.

Pe aceeaşi temă:

Adelina Vârciu: „Liviu nu mai înseamnă nimic pentru mine"

Liviu Vârciu, mesaj pentru Adelina: «Te urăsc din toata inima»

"I-am lăsat toată mobila lui Liviu"

Nu numai Adelina a avut de beneficiat de pe urma căsătoriei. Se pare că Liviu a rămas cu toată mobila, datorită generozităţii fostei partenere de viaţă.

"Am fost darnică cu el. I-am lăsat toată mobila, n-am luat un pai de-acolo. Liviu Vârciu, la vârsta de 30 de ani, n-are nici măcar un Matiz pe numele lui şi am zis atunci să fiu eu generoasă şi să nu mă apuc să-i iau toată mobila din casă pentru că ar însemna să rămână fără nimic. Are o casă în rate, n-are maşină", a declarat Adelina în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Citeşte şi:

Liviu Vârciu şi-a tatuat pe mână numele fetiţei

Adelina Vârciu e oficial colega Marinei Dina

Adelina: «Mi-e teamă că n-o să mai pot avea copii» - VIDEO exclusiv!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
euro valuta bani pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net