Meme, crize de gelozie cu Lazarus şi noua cucerire: «Te f...i cu el, zdreanţă?»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Luis Lazarus a pus degeaba 25 de kilograme de muşchi pe el, pentru că a încasat o bătaie în toată regula de la Mihaela Moise, ca pedeapsă că a fost înlocuită cu o brunetă splendidă.

Telenovelă în toată regula între Luis Lazarus şi iubita lui, Mihaela Moise, alias Meme.

Mai citeşte:

Luis Lazarus:«Am aruncat la gunoi 100 de costume»

Luis Lazarus se dă iar la Zăvoranca

Şi-au cărat pumni pentru Lazarus

Luis Lazarus dă startul la bătăi între femei

Petrecerea era în toi într-un club de fiţe din Capitală, sâmbătă noapte, pe la ora 3.00, când a intrat vijelioasă Meme, reporter la „Acces direct" (Antena 1).

Bruneta s-a dus glonţ la masa unde era Luis Lazarus cu o tânără pe care o giugiulea cu foc. Alături de el, pe canapea, erau prezenţi câţiva dintre luptătorii K1 de vârf, aflaţi la Bucureşti pentru World Grand Prix: Ray Sefo, Mighty Mo şi Erol Zimmermann.

S-au trezit lângă ei cu Meme cea furioasă, care a început să care poşete în cap lui Lazarus. Bodyguarzii clubului au intervenit, dar furia lui Meme nu a putut fi domolită, cu una, cu două. Luptătorii străini, care nu înţelegeau despre ce este vorba, au părăsit în grabă clubul, gesticulând a compătimire la adresa lui Lazarus.

simeon stalpnicul png

Circa un sfert de oră s-au bălăcărit Lazarus şi Meme: „Du-te acasă! Pleacă! Adio!", spunea „Justiţiarul". „Te f...i cu el, zdreanţă?" striga Meme şi tot încerca să-i plaseze nişte lovituri cu poşeta noii iubite a lui Lazarus.

În cele din urmă, bodyguarzii clubului au luat-o pe sus pe Meme, iar Lazarus şi tânăra au fost scoşi prin spate şi urcaţi repede într-un taxi.

Reporterii Click! au aflat că noua cucerire a lui Lazarus se numeşte Andreea, are 22 de ani şi este studentă la Relaţii Publice, în Sibiu. Cei doi au mai fost văzuţi împreună şi joi, iar cineva i-a şoptit şi lui Meme că a fost înlocuită.

simeon stalpnicul png

Luis a sorbit-o din priviri pe Andreea,când s-a aplecat cu rochiţa minusculă

Joi seara, Lazarus a pipăit-o non-stop pe brunetă

A înşelat-o şi cu Andreea Podărescu

Mihaela Moise şi Luis Lazarus formează un cuplu de mai bine de trei ani. Relaţia lor nu a fost una liniştită, fiind presărată cu multe certuri şi împăcări.

simeon stalpnicul png

Ultimul mare scandal dintre cei doi amorezi s-a petrecut în urmă cu jumătate de an, când Luis i-a dat papucii reporteriţei de la Antena 1 pentru a se cupla cu manechinul Andreea Podărescu. Cei doi şi-au aruncat atunci cuvinte grele, însă s-au împăcat după doar trei săptămâni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net