Doru Todoruţ, eliminat! Luciu şi Ferentz, condamnate la duel! - VIDEO

Ultima actualizare:

Lacrimi de fericire şi de tristeţe, combinate cu paşi de dans. Asta am putut să vedem aseară la Dansez pentru Tine de pe Pro TV.

Care sunt favoriţii tăi la primul duel de la "Dansez pentru tine"?

Condamnaţi la duel săptămâna trecută, soarta perechilor Doru Todoruţ, Emanuela Oprişan şi Dragoş Bucurenci, Elena Geru a depins de decizia publicului, care a ales ca Dragoş şi Elena să meargă mai departe în concurs şi, astfel, Doru şi partenara sa au fost eliminaţi.

Citeşte şi:

Diana Dumitrescu: «Soţul mă culcă şi mă hrăneşte ca pe un copil»

Marius Moga, forţat să danseze

Le-au acoperit silicoanele la «Dansez»!

Cum s-a schimbat viaţa câştigătorilor de la «Dansez pentru tine»

Cătălin Botezatu, prestaţie de excepţie, Doru şi Dragoş, condamnaţi la duel

Bucuria Elenei Geru că a supravieţuit duelului a fost dublată de faptul că a fost cerută de soţie în direct şi, în plus, s-a clasat pe locul 2 şi a obţinut două note de zece în această ediţie.

Diana Dumitrescu şi  Adrian Stan au impresionat juriul cu un dans arăbesc spectaculos, în care sabia a jucat un rol important.

Cătălin Moroşanu şi Magdalena Ciorobea au avut o evoluţie foarte bună la Salsa, unde figurile executate i-au lăsat cu gura căscată pe cei din juriu.

Dansul ritual executat de Andreea Spătaru şi Antonio Martins Dos Santos i-au pus în valoare extrem de bine talentul şi calităţile de acrobat ale lui Antonio, iar cei doi au executat cea mai bună Salsa a serii. Motive suficiente pentru a se clasa în fruntea clasamentului, scrie ProTV. Iuliana Luciu şi Grigore Moldovan au adus ritualul ceaiului în platoul emisiunii şi au luat note mari, dar din păcate au greşit foarte mult coregrafia la Salsa, lucru penalizat de juriu. Ei au fost condamnaţi la duel alături de Ana Maria Ferentz şi Alexandru Gheciu.

Votaţi

Votaţi perechea Iuliana Luciu - Grigore Moldovan cu un sms la 1276 cu textul iuliana.

Votaţi perechea Ana Maria Ferentz-Alexandru Gheciu cu un sms la 1276 cu text anamaria.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net