Codin, de-asta n-o iei pe Anna de nevastă?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Probleme pentru cuplul Anna Lesko - Codin Maticiuc. Cei doi nu-şi mai vorbesc de două săptămâni, solista venind neînsoţită la toate concertele şi aţâţând fără rezerve bărbaţii prin cluburi.

Gurile rele spun că motivul pentru care îndrăgostiţii s-ar fi certat este faptul că Don Juan-ul de Dorobanţi se teme să o ceară în căsătorie.

Uite cum arată Anna Leskocând se îmbracă "normal"

Când toată lumea credea că Anna va îmbrăca în sfârşit rochia de mireasă, iată că vedeta e din nou singură. Surse din anturajul cuplului Lesko-Maticiuc au dezvăluit că aceştia nu-şi mai vorbesc de aproximativ două săptămâni, relaţia lor trecând momentan printr-un impas.

Cei doi îndrăgostiţi s-au certat foarte tare, motivul fiind dorinţa arzătoare a Annei de a deveni femeie la casa ei. În vârstă de 30 de ani, Lesko speră de ceva vreme ca milionarul de 29 de ani să o ia de nevastă, însă acesta ezită în continuare să-i facă pe plac.

Cei doi îndrăgostiţi s-au mai despărţit din aceeaşi cauză şi în primăvara acestui an, dar Anna a revenit spăşită la Codin după o relaţie de câteva luni cu Elan Schwartzenberg, care ar fi refuzat şi el să-i pună inelul pe deget.

Codin a mărturisit unor prieteni că ar dori să o ceară în căsătorie pe Anna, însă nu este încă pregătit să renunţe la burlăcie, mai ales că este şi prima dată când ar face acest lucru.

Mai citeşte:Lesko s-a cuminţit! A renunţat la hainele trăsniteStilistul Click!: «Lesko se îmbracă bine de la second-hand»De ce Lesko refuză să-şi ajute sora să devină vedetă?

S-a destrăbălat la concerte

Anna şi Codin nu s-au mai afişat împreună de mai bine de câteva săptămâni, solista venind solo sau cu impresarul, Radu Groza, la evenimentele mondene.

Mai mult, la concertul de vineri seară pe care l-a susţinut în noul club al Catincăi Roman, Lesko a făcut un show de toată frumuseţea, mimând sexul oral cu un spectator, căruia i-a împins capul în şalvari.

De când s-au certat, Anna nici măcar nu s-a mai sinchisit să-l anunţe pe Codin unde concertează, cu cine merge pe la sindrofii sau ce momente de "maximă tensiune" are de gând să prezinte pe scenă.

Nu rata scrisoarea lui George Stanca: Dragă Anna Lesko...

Cine crezi că ar fi bun de soţ pentru Anna Lesko? Scrie mai jos!

Vineri seara, Lesko a dat un spectacol pe cinste

simeon stalpnicul png

Ţinuta provocatoare a vedetei i-a incitat la culme pe bărbaţi

simeon stalpnicul png

Anna a mimat o partidă de sex oral cu un tânăr

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net