«Dragostea pentru Nicu Ceauşescu m-a îmbolnăvit»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Soprana Daniela Vlădescu a fost ultima dintre iubitele celebre ale lui Nicu Ceauşescu. Despre viaţa sa alături de fiul cel mic al fostului dictator, Daniela a povestit în cartea sa „Îngerul de pe umărul meu".

Daniela Vlădescu recunoaşte, în recent lansata sa carte, că, din anul 1985 de când s-au întâlnit la Moscova, l-a iubit din toată inima pe Nicu Ceauşescu şi că a suferit enorm în această perioadă.

Vezi video - Nicu Ceauşescu, prins la Revoluţie

Dragostea s-a născut în inima ei ascultând ore în şir cum Nicu povestea despre zbuciumul lui, despre relaţiile încordate cu părinţii. A aflat de la el taine familiale nerostite până azi de nimeni, l-a descoperit altfel decât cum îl ştiu oamenii.

„....era un copil mare, înspăimântat, neînţeles, sensibil. Recita din Eminescu, Nichita Stănescu şi Adrian Păunescu" dezvăluie Daniela Vlădescu în cartea sa în care Nicu este descris ca fiind un prieten de nădejde şi un om care ţinea enorm la sibieni pe care îi numea „oamenii mei".

Şi totuşi, soprana căreia profesorii îi preziseseră o carieră strălucită, a renunţat la multe de dragul iubirii. Cea mai neagră perioadă a ei a fost cea a plecării lui la Sibiu.

simeon stalpnicul png

„Îl vedeam o zi pe lună sau chiar la două luni... Aşteptam lipită de aparat, închisă în casă cu speranţa că, dacă mă sună, înseamnă că se gândeşte la mine. ...nu-mi dăduse numărul de acolo. Adormeam plângând. Am plâns atât de mult încât am făcut noduli pe corzile vocale. M-am operat şi am început să plâng iar. Trăiam pentru acea zi pe lună când venea în Bucureşti" mărturiseşte soprana.

Ea nu-i poate reproşa nimic lui Nicu: „Nu poţi învinovăţi un om pentru că nu poate să te iubească".

Mai citeşte:S-a aprobat! Ceauşescu va avea statuie la ScorniceştiAverea lui Ceauşescu se întoarce la ValentinOspătarul lui Ceauşescu a murit sărac lipit

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Reteta socata jpeg
casa veche pixabay jpeg
train pixabay jpg
ambulanta jpg
padure pixabay jpg
rsz transilvania   shutterstock 1694418106 jpg
restaurant jpg
masa de paste shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net