Uite cum arată parcarea de la Universitate!

Ultima actualizare:

    Are 420 de locuri  pentru maşini
Are 420 de locuri pentru maşini

Mult a fost, puţin a rămas. Parcarea subterană de la Universitate e aproape gata şi va fi dată în folosinţă din 20 iulie. Acum se lucrează la rampele de acces şi la finisajele interioare. Din păcate, construcţia are doar un singur lift, în care pot urca maximum opt persoane.

Nebunia locurilor de parcare mai ţine până pe 20 iulie, atunci când şoferii vor putea folosi cele 420 de locuri de sub statuile de la Universitate. Ultimul termen avansat de Municipalitate pentru finalizarea parcării fusese luna mai.

Acum, muncitorii lucrează numai la finisajele interioare şi la cele trei rampe de acces. În paralel se lucrează şi la amenajarea Pieţei Universităţii, după o idee a trei femei arhitect din Italia.

Aşa arată astăzi parcarea.Muncitorii mai lucrează la finisajele interioare, precum şi la liftul dispus la rampa care iese în str. Toma Caragiu

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Problema cea mai mare, discutată ieri de reprezentanţii administraţiei locale cu inginerii constructori, a fost cea a amplasării unui singur lift, la ieşirea din dreptul străzii Toma Caragiu, care face legătura dintre parcare şi suprafaţă.

Astfel, dacă vor fi probleme cu transportul persoanelor, va mai fi construit încă un lift. Parcarea are trei niveluri, o capacitate de 420 de locuri pentru autoturisme şi alte 21 de locuri pentru motociclete.

Accesul maşinilor se face pe rampele din cele trei puncte din Piaţa Universităţii

simeon stalpnicul png

Aceasta va avea o intrare din strada Academiei, o ieşire lângă Muzeul de Istorie şi încă o intrare "interschimbabilă" în dreptul străzii Toma Caragiu. În funcţie de necesităţi, această a treia rampă va fi amenajată pentru ieşirea sau pentru intrarea în parcare.

Click!spune

Investiţia, de 18 milioane de euro, a fost demarată în septembrie 2010, odată cu mutarea statuilor de la Universitate. Parcarea este structurată pe trei niveluri şi are o capacitate de 420 de locuri pentru maşini şi 21 pentru motociclete.

Este construită în parteneriat public-privat pe o suprafaţă desfăşurată de 14.025 metri pătraţi. Potrivit autorităţilor locale, taxa de parcare va fi decisă de către Consiliul General pornindu-se de la un tarif de 0,38 euro cenţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net