Apărată de preot în scandalul erotic

Ultima actualizare:

Haioasă, volubilă şi nonconformistă, Cosmina Păsărin a reuşit să îmbine cu succes meseria de prezentatoare a emisiunii matinale "Întâlnire la malul mării" (TVR 2) cu cea de MC în cluburile de noapte.

Asta până la începutul lunii, când, s-a încins prea mult la un eveniment de pe Litoral şi a dat frâu liber imaginaţiei. Cosmina a mimat sexul pe scenă, a folosit microfonul pe post de vibrator şi s-a lăsat pipăită de o femeie.

Urmările au fost grave, postul public de televiziune hotărând să renunţe la serviciile ei, după cinci luni de colaborare. Surpriză însă, în timp ce toţi au aruncat cu pietre în ea, Cosmina şi-a găsit un protector în persoana preotului Daniel Mititelu, de la Parohia Sfinţii Mucenici Epictet şi Astion din Avezzano, Italia.

Citeşte şi:

Cosmina Păsărin: «Microfonul mi-a fost fatal!»

Păsărin:

«A fost o joacă între fete!»

Cosmina

Păsărin e şomeră! TVR a dat-o afară pentru gesturile obsecene!

Cosmina

Păsărin foloseşte microfonul pe post de vibrator

Acesta i-a adresat Cosminei un mesaj de susţinere pe Internet. „Doamne ajută! Realmente am rămas consternat de ceea ce ţi s-a întâmplat. Eu sunt preot ortodox român în Italia şi vreau să-ţi spun că aici, România este catalogată drept ţară medievală. Probabil că ai deranjat prin occidentalizarea emisiunilor şi prin naturaleţea de care dai dovadă cu prisosinţă. Nu uita că Dumnezeu ne iubeşte pe toţi, în mod egal, necondiţionat".

Contactat telefonic de Click!, părintele ne-a confirmat că el este autorul mesajului şi îşi menţine poziţia. „TVR a sancţionat-o foarte drastic. Nu merita aşa ceva. Eu am urmărit-o pe Cosmina la televizor şi am o părere bună despre ea. Despre animatoare se spune că sunt persoane stupide, dar ea este o animatoare deşteaptă", ne-a spus părintele Daniel Mititelu, care lucrează la parohia din Italia din 2007.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net