Păsărin: «A fost o joacă între fete!»

Ultima actualizare:

    Cosmina Păsărin s-a  destrăbălat într-un club,  la mare, lucru care i-a  supărat foarte tare pe  șefii ei de la TVR
Cosmina Păsărin s-a destrăbălat într-un club, la mare, lucru care i-a supărat foarte tare pe șefii ei de la TVR

Nici prin gând nu-i trecea Cosminei că show-ul deocheat pe care l-a făcut într-un club de pe Litoral o va costa slujba de la TVR 2. Vedeta şi-a permis să se dezlănţuie cu prietenele sale tocmai pentru că discoteca era aproape goală, totul fiind o distracţie între cunoscuţi.

Vestea că a fost dată afară de la TVR 2, după doar cinci luni de colaborare, a căzut ca un trăsnet pentru Cosmina Păsărin.

Dar iată că mai-marii Televiziunii Române s-au scandalizat când au văzut pozele îndrăzneţe, în care vedeta mima că ar face sex cu microfonul, astfel că au trecut, rapid, la măsuri drastice şi au concediat-o pe loc.

      Mai citeşte:Cosmina Păsărin e şomeră! TVR a dat-o afară pentru gesturile obsecene!Cosmina

Supărată şi dezamăgită, Cosminei nu i-ar fi trecut prin minte nici în cele mai negre gânduri ale sale acest deznodământ: „Totul a fost o joacă între fete. Am fost invitată într-un club, unde, din păcate, nu a venit prea multă lume.Aşa că ne-am distrat ca între noi, cunoscuţii. Fata care şi-a băgat capul sub fusta mea este o prietenă foarte bună de-a mea, cam nebună", ne-a povestit vedeta de­­spre episodul petrecut în weekend.

Vezi aici imagini cu Păsărin care foloseşte microfonul pe post de vibrator

Comportamentul vedetei a fost catalogat drept „total neadecvat şi nepotrivit din punct de vedere moral, mai ales pentru un prezentator angajat la un post public", astfel că, joi, i-au reziliat contractul. Ediţia de ieri a emisiunii „Întâlnire de la malul mării" a fost prezentată doar de Dalia Puşcă, fosta colegă a Cosminei, dar şefii TVR nu s-au hotărât cum se va desfăşura emisiunea de acum înainte: „Încă nu ştim. Show-ul este conceput pentru doi prezentatori; ori găsim un înlocuitor pentru Păsărin, ori se va suspenda emisiunea", ne-a declarat Tatiana Ernuţeanu, PR la postul TVR 2.

Şi Alina Sorescu a fost dată afară!

Emisiunea matinală de la TVR 2 este una cu bucluc, Alina Sorescu fiind prima victimă a şefilor, în luna ianuarie a acestui an. Vedeta a fost dată afară pe nepusă-masă, din cauza unor zvonuri potrivit cărora Alina s-ar fi plâns că premiile oferite în emisiune ajung tot la angajaţii televiziunii.

În urma plecării cântăreţei, producătorii au organizat un casting riguros, Cosmina Păsărin şi Dalia Puşcă fiind norocoasele care au reuşit să pună mâna pe contract.

A pozat în Playboy de două ori

Cosmina Păsărin (28 de ani) a cunoscut celebritatea imediat după aniversarea majoratului, când a participat la emisiunea „Vara ispitelor" (Pro Tv).

A urmat un pictorial incendiar în Playboy, în anul 2000, vedeta „recidivând" în aceeaşi revistă pentru bărbaţi trei ani mai târziu, alături de Nicoleta Luciu.

Angajată la Pro Tv imediat după „Vara ispitelor", Cosmina a fost gazda rubricii Vremea şi a fost reporter la Ştiri, la Pro TV, iar în 2007 a prezentat o emisiune sezonieră la TVR 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net