m.click.ro

top sombra

Andrei şi Graţiela Duban: «Abia aşteptăm să ne mutăm în casă nouă»

Îşi vând apartamentul cu două camere ca să-şi ia altul cu trei

Fiul soţilor Duban,  Armin, doarme în prezent  în dormitorul părinţilor

Fiul soţilor Duban, Armin, doarme în prezent în dormitorul părinţilor

Andrei Duban şi soţia sa, Graţiela, locuiesc de doi ani într-un apartament cu două camere din zona Unirii. E drăguţ amenajat, luminos, primitor şi, evident, s-au ataşat mult el.

Însă de când a venit pe lume fiul lor, Armin (8 luni), traiul în două camere a devenit mai greu. Aşa că au decis să-l scoată la vânzare şi apoi să-şi cumpere o altă locuinţă, cu trei camere.

"Ne-a plăcut mult aici. Avem părculeţ în faţa blocului, magazinul Unirea la doi paşi, iar vara mergem pe jos la un suc în Centrul Vechi. Nu l-am fi dat, însă avem nevoie de spaţiu, vrem să-i amenajăm copilului camera lui. Dacă acest apartament ar fi avut 3 camere, era perfect pentru noi", spune Andrei Duban, actor şi prezentator al emisiunii "Telefonul de la miezul nopţii" (Antena 2). Iniţial au cerut pe el 68.000 de euro şi de două ori au fost pe punctul de a-l vinde. Tranzacţiile nu s-au finalizat, iar cei doi soţi au lăsat din preţ.

"Îl vindem cu 65.000 de euro, complet mobilat şi utilat. Apoi vom căuta un apartament cu 3 camere sau chiar o căsuţă, cine ştie. Abia aşteptam să ne mutăm", anunţă Duban.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Ai un pont, o fotografie sau o înregistrare video? Click.ro te premiază!
    widget anuntexpres.ro - 5 articole

    Trimite unui prieten!
    top down