Andreea Marin: «Nu mă omor după termenul de star TV»

Ultima actualizare:

«Zâna» vorebeşte într-un interviu acordat Evenimentului Zilei despre viaţa de după "Surprize, surprize" şi spune că "televiziunea nu mai e prioritatea mea, a rămas o amintire frumoasă, fac în continuare evenimente punctuale de amploare şi recunosc faptul că a fost un start extraordinar în viaţa mea profesională".

Andreea Marin este foarte dezamăgită de ceea ce se întâmplă acum în showbiz şi susţine că a renunţat să se mai uite la posturile naţionale de televiziune.

"Cert e că azi nu mă mai uit aproape deloc la televizor la posturile româneşti, am doar două-trei programe pe care le mai urmăresc din când în când, pentru că ideea mea despre jurnalismul de televiziune pare să fie demodată în contextul actual şi nu mă regăsesc în ceea ce se întâmplă adesea pe micul ecran în prezent: scandaluri inventate de dragul unor modeste puncte de au dienţă, lauda de sine fără merite reale, o scară inversată a valorilor, vorbe goale, forme fără fond.

Nu îmi doresc să mă adaptez la acest nou tip de televiziune, aşa că l-am eliminat din viaţa mea, consider că nu îmi aduce niciun avantaj. Nu vreau să îi ofer copilului meu o asemenea perspectivă despre viaţă, ca şi cum aceasta ar fi normalitatea. Aşa că avem o colecţie de filme, concerte şi documentare bune cu care ne delectăm la nevoie, precum şi desenele clasice pentru copii de care nu mă satur, deşi le ştiu pe de rost

 Tocmai din acest motiv, soţia lui Ştefan Bănică Jr crede ca faptul că a renunţat la televiziune nu este un pas înpaoi, mai ales că nu s-a considerat niciodată star TV.

"A fost o mişcare firească, în condiţiile în care eu nu am fost doar om de televiziune - nu mă omor după termenul de "star TV" - pentru că întotdeauna în paralel am avut firmele mele care făceau şi afaceri conexe", a declarat Andreea Marin. Andreea Marin şi-a tras brăţară ca a lui Bănică Jr

Vezi aici cum se implică Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu în ajutorul sinistraţilor!

Andreea Marin a ales familia în locul carierei de succes!

Andreea Marin se teme pentru fiica ei

Andreea Marin: «Nu aş prezenta o emisiune cu Ştefan»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net