Andreea Marin a ales familia în locul carierei de succes!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Andreea Marin declară cu mâna pe inimă că nu are niciun regret şi că oricând ar fi ales familia în locul unei emisiuni de televiziune.

Fosta prezentatoare declară într-un interviu acordat celor de la puterea.ro că a fost pusă în situaţia de a alege între carieră şi familie, într-un moment în care job-ul ei de la TVR era în plină ascensiune.

Răspunsul a venit prompt: "Nu îmi doresc să mă adaptez la acest nou tip de televiziune, aşa că l-am eliminat din viaţa mea, consider că nu îmi aduce nici un avantaj.

Am ales familia, renunţând într-un moment foarte bun la o carieră de succes în televiziune, fireşte, tocmai pentru că am ştiut clar ce e mai important pentru mine.

Am trăit succesul, dar nu şi bucuria de a fi mamă, aşa că am îmbrăţişat cu toată inima această alegere. Lăcomia de a le face pe toate odată nu poate dura, e un dezechilibru care va strica, până la urmă, ceea ce ai construit cu multă dăruire.

Aşadar, alegerea acestui moment din viaţa mea a fost clară: familia pe locul întâi, fără dubiu, iar pentru carieră am întotdeauna în as în mânecă, nu sufăr de lipsă de creativitate şi asta mă ajută să fac mereu lucruri noi", a spus zâna.

simeon stalpnicul png

În plan sentimental lucrurile merg foarte bine şi Marin spune că nu şi-ar putea imagina viaţa fără Ştefan: "Nu, nu vreau să gândesc în acest fel, îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat şansa acestei iubiri, pur şi simplu".

Citeşte şi:

Andreea Marin: «Nu aş prezenta o emisiune cu Ştefan»Ah, Zâno, ce bine mă răcoreşti!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net