Andreea Ibacka, pasionată de gătit

Ultima actualizare:

    Cabral şi Andreea Ibacka
Cabral şi Andreea Ibacka

Soţia lui Cabral îşi petrece destul de mult timp în bucătărie. Andreea Ibacka experimentează tot felul de reţete.

Vedeta a postat pe blogul personal cel mai recent preparat făcut de mâna ei: vită în sos tomat şi vin. Carnea stă la cuptor 5-6 ore, dar aşteptarea merită, spune Andreea. „Când am servit-o era atât de fragedă încât n-a fost nevoie s-o tai cu cutiţul".

Blondina a mai dezvăluit un fel de mâncare pe care l-a fotografiat pas cu pas: "Degeţele" de pui cu sos de lămâie şi usturoi. "Acum e post, poate mâncaţi pilaf cu legume, dar reţeta asta merită încercată. E simplă, rapidă şi de efect", susţine Andreea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net